Tusen takk for absolutt alt <3

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

Hei folkens 💛 Nå sitter jeg i sofaen, jeg er god og mett i magen og jeg har saltvann i håret etter å ha hatt en svømmetur med mamsen i sjøen i kveld. Som jeg elsker sommer og sol! Det er ikke så ofte jeg titter så sent innom som nå, men akkurat nå så følte jeg for å gjøre det. Jeg vil nemlig si takk! 

… Takk til du som støtter meg!

… Takk til du som deler dine innerste tanker og følelser!

… Takk til du som stiller spørsmål og som kommer med gode ideer!

… Takk til du som har troa på meg og som forteller meg det!

… Takk til du som kommer bort og gir meg en klem. Sent lørdag kveld så møtte jeg en jente som fikk meg til å gråte, for jeg trengte den klemmen så sårt!

… Takk til du som sprer glede, gir komplimenter og sier fine ting til meg og i mine kanaler.

… Takk til du som er på laget mitt og som en en del av min gjeng. 

Jeg setter så stor pris på dere alle og enhver, og vit at jeg ser dere, lytter til dere og bryr meg – Enormt. Tusen takk for at dere er så bra og for at dere gidder å følge meg gjennom tykt og tynt. Tusen takk for at dere er med på å mene, dele og gjøre verden til et litt bedre sted! 

Tusen, tusen takk fra en veldig takknemlig Martine!

Stor klem fra meg. 

// Marty 

2 kommentarer

2 thoughts on “Tusen takk for absolutt alt <3

  1. er du som skal ha stor takk for du er å for alt du skriver du skriver så bra er så koselig å digg å lese 🙂 gleder mæ kvarcgang d kommer nytt på bloggen å snap:) skulla skrevi bok 🙂 den hadd blitt knallbra 🙂 håper du får en fantastisk dag 🙂

  2. Tusen takk for at du er du! Kommenterer sjeldent men må bare si hvor sykt herlig,klok, voksen og vakker du er! Kan forsatt ikke begripe at du er 98er?! Du har skikkelig guts og jeg blir megainspirert av deg. For å si d sånn når jeg mister håpet for fremtiden elsker jeg så mye at folk som deg faktisk finnes der ute! For real. U gooo guurl
    <3 <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *