“Du er tøff som viser deg i bikini”

Categories Tanker 💭

Jeg er en av de som nesten ikke bryr meg om hva jeg legger ut på sosiale medier. Jeg forsøker å være ærlig, ekte og av og til litt morsom. Det betyr at jeg også av og til legger ut bilde av meg selv i bikini, ikke for å være morsom, men fordi jeg har lyst til det. Jeg vet godt med meg selv at jeg ikke har den typiske Instagram-kroppen, men jeg er hellig overbevist over at jeg ikke er så unormal allikevel. 

Det er en ting jeg har lagt merke til, og det er en ting jeg syntes er veldig synd. For når jeg legger ut disse bildene så pleier det nesten alltid å komme kommentarer som:

“Du er så tøff som viser deg frem i bikini”

“Stå på, fortsett med det du gjør”

“Du er så sterk”

“Du er råflott, ikke bry deg om hva folk sier”

“Digger at du gir så faen og bare er deg selv”

Og jeg vet ikke, men er jeg virkelig tøff fordi jeg går i bikini? Jeg mener ikke det. Faktisk mener jeg at jeg bare er skikkelig smart som tar på meg en bikini når jeg er på stranda, fordi det er ordentlig digg…

Jeg vet at det er et enormt kroppspress i dagens samfunn og jeg vet at det er en stor forventing til hvordan man burde se ut, men dere trenger ikke å kalle meg tøff fordi jeg viser meg frem og fordi jeg går i bikini! Fordi jeg er meg selv og fordi jeg trives i min egen kropp. 

Jeg poster ikke bilder av meg selv på Instagram for å informere om at jeg er annerledes, eller for å bli minnet på at jeg er det. Faktisk så føler jeg nesten at noen like godt kunne skrevet: 

“Du er sjukt tøff som legger ut bilde av deg selv i bikini når du ser sånn ut”

Det hender at kjæresten min også poster bilder av seg selv i bar overkropp, og han har aldri fått en eneste kommentar på at han er tøff som gjør det. Hvorfor får jeg som jente det og ikke han? 

Kan vi ikke alle bare dra frem bikinien vår, gi litt faen og nyte dette FANTASTISKE været? Uten å klappe i hendene for at noen ser ut som de gjør? 💪🏻
 

Facebook HER – Instagram HER – Snapchat Martinehalvs

// Marty 

7 kommentarer

7 thoughts on ““Du er tøff som viser deg i bikini”

  1. Enig. Merkelig å skrive at du er tøff som legger ut bilde av deg selv i bikini. Du har jo en helt normal, flott kropp. Men det viser vel bare hvor sykt syn folk har fått på kropp: man må være brun med flat mage (gjerne med antydninger til sixpack) sprettrumpe, supertrente bein osv. for å legge ut bilde på sosiale medier. Ikke rart folk blir usikre på seg selv. Trist :/

  2. Sorry ass, jeg vet du skriver et viktig innlegg, men jeg er så distrahert av de lange og flotte beina dine, ikke meningen å være creepy, ble bare litt sjalu! Haha 🙂

  3. Hvorfor er det så veldig om å gjøre å legge ut bilder av seg enten man ser slik eller slik ut??? Folks kropper er fullstendig uinteressante. Hva er det dere er så ute etter å oppnå? Står det dårlig til med selvtilliten? Isåfall får dere jobbe med å styrke den, men ikke ved å legge ut intetsigende bilder.

  4. For ikke mange dagene siden virket det som at ditt viktigste oppdrag var å kunne slippe å gå med bikini.
    Du er skikkelig tøff forresten

  5. Jeg synes du er ett veldig sundt og fint forbilde, spesielt for meg selv:) Jeg er kraftig av natur og alltid vert det. I de siste årene har jeg desverre lagt på meg endel, av forskjellige årsaker( trenger ikke gå innpå det) men begynner sakte men sikkert å gå ned i vekt. og trener endel. jeg synes du har kjempe fin kropp! Legg ut bilde av deg selv i bikini. Jeg synes du er helt nydelig.

  6. Hei Martine.
    Vil bare komme med en liten bemerkning. Du sier at du får kommentarer på instagram som sier « du er så sterk, råflott ikke bry deg om hva andre sier, gi faen» osv. Men når du står i en positur, og viser fuck you fingeren din provoserer du jo frem slike kommentarer. Det er «power», du lader opp til akkurat disse kommentarene og denne atferden selv. Det hadde væt noe annet om det hadde vært et helt «vanlig» bilde av deg, hvor du ikke gjorde noe som helst for å fremprovosere denne «oppladningen», da kunne nok kommentarene bli helt annerledes. Slik som at du er råflott, uten nødvendigvis kommentaren “ikke bry deg om hva andre sier”.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *