Er jeg den eneste?

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

Hvor mange ganger har jeg ikke planlagt at jeg skal vaske badet, for også ende opp med å gjøre det rett før jeg hopper inn i dusjen? Jo, senest i dag. 

Det er bare en av de rare (eller kanskje ganske normale?) tingene jeg gjør – Som jeg egentlig ikke sier høyt. For det første skal man vel ikke vaske badet naken og for det andre så er det ikke veldig flatterende, men hallo! Badet blir jo hvert fall rent. 

Kanskje du kjenner deg igjen i noen av de andre merkelige, surrete og rare tingene jeg gjør? Jeg krysser hvert fall fingrene for at jeg ikke er alene…

✂️ Av og til barberer jeg kun den delen av leggene som er synlig for andre. Hvis jeg for eksempel har på meg en bukse med en liten glipp, så barberer jeg bare der. Lat? Neh. Genial? Ja.

🤦🏻‍♀️ Og apropos barbering. Jeg glemmer ofte et eller to SJUKT IRRITERENDE hårstrå ved ankelen. Når jeg ser det blir jeg sittende å nappe på de i håp om å få de vekk. 

👗 JEG HAR INGENTING Å HA PÅ MEG! Altså, lurer du på hvor mange ganger jeg sier den setningen i løpet av en uke? Jeg tror faktisk ikke at jeg tør å innrømme det en gang. Det ender ofte med at halve klesskapet ender opp på gulvet eller på senga. 

🤷🏻‍♀️ Holder den ene hånden på puppen… Spesielt hvis jeg ligger i sofaen og ser på TV. Det er alltid trygt og godt…

🤳🏻 Jeg elsker å stalke mennesker på Instagram, og om jeg noen gang har klart å like et bilde av tanta til kusina til en jente jeg syntes var pen? Skitt, ja….. Jeg har faktisk lært meg at det er bedre å stå i det hvis uhellet først skulle være ute, fremfor å fjerne “liken”. Ofte får jo den du har likt bilde til varsel, og det er faktisk kleinere å “unlike” bildet, enn å stå i det. 

✨ Det hender jeg drømmer om å være bestevennen til Beyoncé. Og at jeg er sjukt god til å synge. Faktisk hender det (ganske ofte) at jeg later som at jeg er like god til å synge som Beyoncé. 

🤡 På mobilen min har jeg 10512 bilder. Ja, det er sjukt… Jeg tror at halvparten av de er bilder av meg der jeg forsøker å være deilig, lager grimaser eller bare knipser med kameraet. 

👓 Jeg googler ALT. Alt fra hvor lenge kaniner lever til hva moren til en kjent fotballspiller heter. 

👄 Når jeg pusser tennene gjør jeg alt mulig annet. Jeg går i søpla, rydder i stua og ja, ting som må gjøres. Derfor tar det fort rimelig lang tid å pusse tennene. 

💦 Jeg har jo utrolig nok noen blomster i leiligheten min, og de blir sjeldent vannet kun for å vannes. De blir vannet med restene av vannglasset, vannflaska og kaffekoppen. 

🍔 Når jeg er alene spiser jeg alltid mer enn når jeg er med andre. Ah, jeg elsker å spise aleine. 

Kjenner du deg igjen?

Facebook HER – Instagram HER – Snapchat Martinehalvs

// Marty 

2 kommentarer

2 thoughts on “Er jeg den eneste?

  1. Personlig synes jeg ikke det er rart å vaske badet fordi at hvis man gjør det ordentlig og spyler rundt om kring så blir man jo våt. Så jeg pleier å dusje etter å ha vaska dusjen 😅 tror ikke det er SÅ unormalt.

  2. spiser alltid mye mindre når det er andre folk tilstede 😛 hater at folk ser på når jeg spiser;)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *