På innsiden av influenserbransjen

Categories Podkast 🎧

I dag er det en litt annerledes podkastepisode. I dag skal dere nemlig få treffe en av mine nærmeste. Silje. Manageren min. Det er mye som foregår bak lukkede dører i denne bransjen. Ting skal ikke slippes ut til folket før det må, noe ønskes å være privat og ender opp med å være alles business, og andre ting er det ikke lov til å snakke om.

Hvem bør egentlig bestemme hva som er lov og ikke? Hva skal til for å bli en influencer? Hvordan får man egentlig noe sponset, og bør man takke ja til alt? Silje mener at du bør kunne stå inne for det du reklamerer for. Det er en av grunnene til at vi utgjør et så godt team. Hvordan tjener man penger? Hvor mye tid legger vi ned? Hva er jobben til en manager? 

I dagens episode får vi et innblikk i hva som skjer bak kulissene, på innsiden av jobben som influenser og apparatet bak.

Episoden finner du som alltid ved å søke etter Sykt Ærlig Med Martine overalt hvor du finner gratis podkast. Som for eksempel på Spotify eller i podkastappen.💛

2 kommentarer

2 thoughts on “På innsiden av influenserbransjen

  1. Tusen takk for at du to oss bak ” fasaden” Takk for at du belyste hvordan ting funket. Tror at mange har et slags rosenrødt syn på det hele. Og ofte ser man at de går lengre enn de kanskje egentlig vil bare for å bli kjent.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *