Reklame | Annonselenker

Skjorte HER – Shorts HER

Nå var det jaggu på tide med litt lenker og inspo fra denne dama! Garderoben min har fått en litta oppdatering, og her kommer det link til det du har sett på Instagram (ja, eller TikTok) i det siste. Og, er det jeg har utsolgt, så kommer det link til en svææært god erstatter som er minst like fin 💛

Denimshorts for alle penga! Jeg er hekta. Den dere ser meg i om dagen er utsolgt, men denne er minst like kul. Du får den fra str. 34-52 og den er sååå kul. Du finner den HER til 399,- i både denne fargen, og to andre. 

Shorts HER. Denne finnes fra Str. 32-50 og koster 399,-. 

Tubetopp, min nye obsession! Jeg har denne i str. L I både hvit og sort. Du finner den HER

Elskede, elskede linbukser! Det er nesten umulig å finne linbukser med snøring (som jeg foretrekker) noe sted, men HER gjør du det. 

… og HER i stort, med knyting! 

Jeg ELSKER stripete strikk! Du finner denne HER

Et av mine favorittsolbriller HER. De koster 99,-. 

Jeg elsker, elsker, elsker sett som dette, og denne fargen er så fin. Dette finner du HER!

Basic tank top, som jeg har i… Omtrent alle farger haha! Du finner denne (og masse andre farger) HER

Den perfekte oversized blazeren! Jeg har hatt denne i flere år. Anbefaler å gå opp en størrelse. Du finner den HER

 

… Og favorittjeansen! Den finner du HER

Av de av mykeste og deiligste genserne jeg har! Go to, til det meste. Du finner den HER

Og denne har jeg bestilt, hihi! 

Om det er noe jeg har glemt og som du lurer på er det bare å spørre! Jeg vet det er mange av dere som etterspør bikinitips, og det kommer!

Jeg håper du får en fin, fin, fin dag💕💕💕

Stor klem,

 

2 kommentarer

2 thoughts on “GET THE LOOK

  1. Du oppfordrer til et HEFTIG overforbruk av klær og sminke, både med reklame hver eneste dag og dine egne kolleksjoner. Burde ikke en del av å akseptere seg selv være å ikke legge så stor verdi i hva man har på seg? For ikke å snakke om hvor skadelig det er for miljøet, og lommeboka. Håper du kan vurdere å begrense reklamen og overforbruket.

    1. Hei Maren! 🙂
      Mote og fashion er en STOR interesse for meg, men også en del av jobben min. At jeg lenker til plagg jeg inspireres av betyr IKKE at jeg kjøper det. Jeg er fullstendig klar over problemstillingen du tar opp her og tar den på det fulleste alvor, og tar gjerne innspill til hva du mener burde vært gjort annerledes. Mange av mine samarbeidspartnere blir stadig bedre, og at jeg tipser om en treningstights (det er jo faktisk noen som behøver det i blant), betyr ikke at den er NY for meg. Faktisk viser jeg jo OFTE frem plagg som jeg har hatt lenger enn lengst – Samtidig som det å vise frem nyheter er en stor del av jobben min. Disse innleggene lages hovedsaklig fordi jeg har begynt å vise frem antrekk og snakke om positivt selvbilde på TikTok – Og der har ingenting vært reklame, men klær direkte fra mitt eget klesskap – Både arvet og kjørt brukt. Ja, og noe nytt. Som sagt så setter jeg stor pris på tilbakemelding og tips 🙂 Ha en nydelig dag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *