Om det vi ikke vet så mye om

Categories Podkast 🎧

Hallooo 💕

Det er en ny måned, og et nytt tema i Sykt Ærlig Med Martine. Jeg vet ikke om du hørte forrige ukes episode? Anne Sofie deler om hvordan det er å leve med psykose, og om ikke du har hørt den – Så anbefaler jeg det på det sterkeste. Det er et must faktisk.

Denne måneden skal jeg snakke med forskjellige mennesker, med yrker vi alle har hørt om, kanskje har kjennskap til på en eller annen måte, men som vi kanskje ikke vet så mye om allikevel.

Vi har vel alle sett en amerikansk serie hvor en stor og muskuløs brannkonstabel kommer løpende ut av et brennende bygg med en ung jente i armene. Det å være brannkonstabel i Norge er ikke det samme som du ser på TV. Arbeidsoppgavene er litt mer variert og man trenger en litt annen utdanning enn det å bli skuespiller. Jørgen har vært brannkonstabel i mange år, og drømmer om å få være det i mange år fremover.

Jørgen forteller om hva jobben innebærer, om det er mulig å ikke ta med seg jobben hjem og hva som skal til for å komme gjennom det syltrange nåløyet…

Episoden finner du som alltid ved å søke etter Sykt Ærlig Med Martine overalt hvor du finner gratis podkast. Som for eksempel på Spotify eller i podkastappen.

 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *