Vil du feire 17.mai med meg?

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

Vil du feire 17.mai sammen med meg?

17.mai har vært en av de kjipeste dagene i året, i så mange år jeg kan huske. Det har nok vært den dagen i løpet av et år jeg har kjent med aller mest ensom og ubrukelig. Det har liksom føltes ut som at hele Norge har hatt bursdag, og at jeg ikke har vært invitert. I år er det andre boller! I år vil jeg invitere deg, uansett hvem du måtte være. Høye, lave, tjukke og smale – Og alle midt i mellom. Unge, som gamle.

Jeg tar med meg det mest nødvendige for en vellykket 17.mai feiring, og jeg håper du tar med deg det du ønsker å drikke, godt vær og god stemning.

Du er hjertelig velkommen, akkurat som du er, både du som ikke har noen planer, du som har planer med allikevel vil være med og du som bare har skikkelig lyst på en hyggelig feiring! Alene eller sammen med noen. 

Hvor? I Frognerparken i Oslo. Når? 11.00 og utover. 

Meld deg gjerne inn i Facebook-gruppa mi (Halvssquad) HER om du vil komme, men det er absolutt ikke et must. 

Jeg gleder meg til å se deg, og feire dagen sammen med deg ❤️

5 kommentarer

5 thoughts on “Vil du feire 17.mai med meg?

  1. Leste på nett dine planer 17. mai. Fy f…respekt 🥳🥳og så flott det du gjør. Megatøff er du, samt du er en flott person er som gjør dette. Du har utrolig mange mange flotte egenskaper og meninger. Bor ikke Oslo..men ville bare gi deg masse skryt. Får virkelig håpe mange kommer😍😘🥰👍å være utestengt eller alene er ingen god følelse nei. Klem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *