Så var det kapittelet over

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

Lookalike jakke HER – Genser HER – Tights HER 

Oh boy! OOOOOH boy.

Det er egentlig sånn jeg vil beskrive de siste dagene – Og idag, haha!

Vi flytter, flytter, flytter og flytter. Inni mellom der prøver vi å jobbe litt, vi krangler en del, vi diskuterer en del, har lavt blodsukker litt for ofte, ler og prøver å holde tunga rett i munn.

Tenk at dette er sjette gang vi flytter på fem år a. Og at vi det neste året skal flytte inn enda to nye steder, altså… Om jeg digger å være sammen med en hockeyspiller som flytter både hit og dit? Akkurat nå?

Neida, det blir bra, men jeg skal ikke juge å si at jeg er helt oppe og nikker om dagen. Formen er litt på halvtolv, humøret er litt på halvtolv og det føles litt ut som at livet er på halvtolv😂 Men, jeg henger i stroppen, selv om jeg i går fløy rundt i byen med blå poser på bena, selv om jeg glemte noe jeg hadde lovt pappa å huske i flere dager og selv om jeg kjefter og smeller på han jeg bor med flere ganger om dagen. Lista er lang! Heldigvis så har vi gjort dette noen ganger før, og han veit at det bare er en periodisk feil når det står på, haha!

I dag har vi vasket ned leiligheten, og nøklene skal snart leveres. Enda et kapittel er over, og selv om det alltid er litt stress, så gleder jeg meg veldig til hva vi har i vente. Nå venter et par måneder i hybelen til lillesøs i den minste senga vi noen gang har delt, før vi setter snuta mot Stockholm og enda et nytt kapittel. Jeg gleder meg så, og jeg kunne nesten ønske at vi kunne hoppe over disse månedene som hybelboere og dra rett dit, men vi skal ha litt sommer, ferie og krangling om plassen i senga først.

Nå må jeg løpe videre, for nå maser masekråka her.

Vi snakkes seinere med forhåpentligvis litt nytt krutt 💛 Takk for at du leser og for at du er du! Klem fra meg.

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *