Historien bak voldtekten

Categories Podkast 🎧

TW.

I podkasten min Sykt Ærlig Med Martine har jeg denne måneden snakket med forskjellige mennesker som på en eller annen måte har en tilknytning til det rettsvesenet og det kriminelle livet.  Både Sandra som er 16 år og allerede har en dom på seg, Marta Alise har fortalt om hvordan det er å elske en som sitter i fengsel og Glenn har delt historien om hvordan det er å sitte 20 år i fengsel, hvorfor det ble sånn og hvordan livet i fengsel har vært.

I dag skal jeg snakke med en jente om det verste hun har opplevd, nemlig voldtekten som fant sted på festen hun ikke hadde fortalt foreldrene hennes at hun skulle på. “Emma” hadde nettopp fylt 14 år da det skjedde, og tiden etter har vært ekstremt tøff. “Emma” opplevde å ikke bli trodd, hun har vært gjennom hele tre rettssaker, hun har måtte flytte, påkjenningen har vært enorm, meningene har vært mange mange og historien hennes er veldig tøff, men dessverre ikke unik.

I dagens episode som heter “historien bak voldtekten” skal “Emma” fortelle om hvordan det er å stå på den andre siden. Hvordan det er å bli utsatt for en lovbrudd, hvordan det er å gå gjennom en rettsak og hva det gjør med deg.

… Og før du lytter til denne ekstremt viktige, såre og tøffe episoden vil jeg si ifra om at det kan være vanskelig å høre for enkelte og at dette er “Emma” sin side av historien.

Du finner episoden der man finner podkast ved å søke etter ‘Sykt Ærlig Med Martine’ på feks iTunes, Spotify eller i podkastappen (kan lastes ned for de med Android eller andre mobiler)🖤 Legg gjerne igjen en vurdering i iTunes om du liker den!

5 kommentarer

5 thoughts on “Historien bak voldtekten

  1. Som offer for voldtekt og i påvente av en rettsak så er dette mest sannsynelig det siste jeg trengte i dag. Historien til noen som opplevde å ikke bli trodd.

    1. Det er vi to om… Helt forferdelig å vente på det og blitt utsatt flere ganger for min del. Siste jeg trengte…

  2. sorry, men jeg synes helt ærlig at det er litt respektløs å «reklamere» for en podcastepisode (som er så viktig og bra!) på en måte som får følgerne dine til å tro at det er du som har opplevd noe traumatisk og ille. ser storyen din på explore på snapchat her og der, men du clickbaiter på ting som man absolutt ikke skal clickbaite på. følte det var en ting jeg trengte å si fra om, mener ikke å være frekk

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *