NOT. Og jeg som elsker overraskelser mer enn livet.

I dag skulle jeg egentlig stå og veive med armene, kanskje gråte litt, henge med livets damer og feire en av de aller beste jeg veit om. I dag står det nemlig Örebro + Sara💕 i kalenderen min, men jeg er verken i Örebro eller med Sara.

I dag er det nemlig suprise babyshower for en av mine aller bestevenner, men siden hun bor på andre siden av grensa, så får ikke jeg vært der. Jeg har hatt et håp helt frem til for en uke siden, og når det gikk opp for meg at det ikke lot seg gjøre så måtte jeg faktisk gråte både snør og tårer.

Det ble liksom toppen av kransekaka med ting som har blitt avlyst. Selv om dette på mange måter er helt uviktig, så betyr det mye for meg og jeg er skikkelig lei meg for at jeg ikke får vært der.

Men, sånn er det akkurat nå og jeg får jo klemme bestissen min snart igjen, selv om jeg skulle ønske at jeg kunne det i dag.

Så i stedet for å deppe mer enn jeg allerede har gjort: La oss heller snakke litt om gaven vi sendte i posten tidligere i uka. Altså, hjertet mitt smelter og livmora mi rister😂 SE SÅ SKJØNN. Det er jo klart at Lias skal ha norsk landslagsdrakt når han kommer, til tross for at han blir ursvensk, haha! Du lurer kanskje på hvorfor vi i alle dager har valgt nr. 69, og det er fordi Emil, pappaen hans (Gurimalla det var rart å skrive), er nr. 69. Ja, og det er ikke som du tror, haha!

Kliss og klass. Jeg har faktisk tre goder venninner som skal bli mamma i løpet av året, så når vi kommer til Sverige til høsten kommer vi til å ha en liten babyboom rundt oss. En den veien, en den andre veien og en der. Jeg tenker liksom mest på om jeg skal spise pizza eller taco til middag jeg, eller om jeg rett og slett skal ta en sjokkis. Haha!

Jeg håper du har en fin lørdag og at du ikke henger med hodet fordi noe du har gledet deg til er avlyst❤️

Klem fra meg!

 

2 kommentarer

2 thoughts on “OVERRASKELSE!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *