Hei mandag og hei på deg!

Her hjemme her det like grå stemning som været i dag. Grått, kjipt og trist😂 Det er ikke bare, bare å bo i et kaos, flytte, jobbe fullt og skulle være verdens beste kjæreste. Spesielt ikke når det står PMS i panna mi. La oss si det sånn: Jeg gleder meg til denne uka er forbi, til dusjen er skrubba ned og vi har levert nøklene… C sa nettopp til meg at han egentlig ikke gidder å bo med meg denne uka, så det er status. HAHA! Jeg skjønner han faktisk, for min indre drage kommer frem når jeg ikke blir ren når jeg dusjer en gang, fordi så fort jeg tråkker ut av dusjen så er føttene mine skitne igjen. Altså… Nei, hva gir du meg a.

💛💛💛

Ukens serie:

Jeg så faktisk minimalt på TV forrige uke, på grunn av det fine været og litt annet, så uten om Ex On The Beach og Paradise, så tror jeg faktisk ikke at jeg så på noe annet? Eller jo! Kjære vene, Hvite Gutter. La oss ikke glemme Hvite Gutter!

Ukens cravings: 

Når jeg har mensen er jeg altså så sulten og sugen at jeg kan få lyst på pistasjis uten å en gang like det, haha! Men, det må nesten blir jordbær dyppet i melkesjokolade. NAAAM!

Ukens nedtur:

Det må være at jeg ikke fikk vært i babyshoweren til Sara. Heldigvis så fikk jeg vært med å rope SUUUUUUUPRISE over FaceTime, selv om jeg egentlig var på skogtur!

Ukens opptur:

Det var å treffe bestevenninnene mine på onsdag! Jeg trengte å skravle, le og drømme om fremtiden. Det har vært minimalt med venninneheng de siste ukene, så det at vi kunne sitte i sola, spise middag og skravle var så etterlengtet og hyggelig💕

Ukens ønske:

Er det lov å ønske at jeg er like glad og pen som det jeg er på bildet over hele uka? HAHA! Nå er liksom status dette:

Ukens tanke: 

Er det ikke helt sjukt rart at vi mennesker kan være SÅ forbanna forskjellige? Vi er jo egentlig kliss like hele gjengen, og selv om man spiser den samme maten, drar til de samme stedene, bruker de samme klærne, ser på de samme filmene og kjører de samme bilene, så kan vi være så vanvittig uenige – Og ikke like hverandre.

Ukens favorittplagg:

Denne joggebuksa. Jeg har brukt den hver dag, haha! Nå er den i vask og jeg funderer på om jeg må gå til innkjøp av en til…

Ukens bok: 

Heh, jeg har ikke lest en side av en bok en gang, men jeg vil allikevel tipse om Pengesnakk! Jeg har kommet halvveis, og har aldri mer vært mer motivert til å spare, spare og spare.

Ukens ønskeliste: 

– Sneakers HER – Deksel HER – Solbriller HER

Jeg trenger et par hvite, enkle og freshe sneakers, og disse er både fine og har en fiiiin pris! Dette dekslet kom jeg over i går og falt PLADASK! Og… Jeg har jo hatt disse solbrillene, men hvem satt en dødstung flytteeske oppå de i går? Hehe, joda. Heldigvis så koster de 89,- og jeg skal få klikket hjem et par nye som ikke skal knuses denne uka!

Ukens juicy:

Okei, jeg ser jo på alle dere som leser bloggen min og henger med meg på Instagram som venner, og jeg har alltid SÅ lyst til å dele alt som om dere skulle sittet her hjemme i sofaen med meg. MEN! I går gikk det opp for meg at det er et nytt kjendisbrudd i Norge, og jeg kan ikke si hvem (tror jeg), men den dagen det blir offentlig – Da skal jeg si at jeg visste det, og da skjønner dere, HAHA!

Jeg håper mandagen din ikke er like grå som været og at du får en fantastisk uke💕

Stor klem fra pms-kråka!

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *