Det er ikke noe problem å voldta en kvinne!

Categories Tanker 💭

En bekjent av meg la akkurat ut et bilde på Instagram. På bildet delte hun sin frustrasjon etter å ha tilbragt en dag i skibakken, småfull og glad. Hun hadde nemlig, helt uten sin vilje fått en hånd mellom bena – Og etter at hun hadde sagt nei, hadde den samme hånden grepet tak i brystene hennes. På Instagram skrev hun tydelig at hun var oppgitt og at hun ikke kunne forstå hva menn som gjør det tenker på. Under bildet kommenterte en annen bekjent at:

“Det er jo afterski, ha det litt moro”.

Og enda en: 

“Ikke vær så hårsår da”. 

Akkurat som at en ufrivillig hånd mellom bena er moro. Eller at man bare er litt hårsår når noen tar deg på puppene. Altså, hallo. Man burde vel bare finne seg i det eller? Eller kanskje ikke? 

Jeg er en av de som vil tørre å påstå at de aller fleste menn er oppegående nok til å forstå at en ufrivillig hånd mellom bena, aldri er ok. På lik linje som jeg vil tørre å påstå at de fleste menn er oppgående nok til å forstå at de ikke kan tafse fritt, fordi muligheten er der. Og, på lik linje som at jeg vil tørre å påstå at de fleste oppegående menn er enig med kvinner om hvor grensa går. Og at de ikke skylder på verken antrekk eller muligheter. 

For ja, det er ikke noe problem å tafse fritt på noen som er på afterski. 

Det er ikke noe problem å beføle et par bryster på festival.

Det er heller ikke noe problem å voldta en kvinne når hun sovner på fest. 

Men, oppegående mennesker gjør det ikke – Verken menn eller kvinner. 

For du som tafser, tar deg til rette eller misbruker fordi muligheten er der:

Hadde du likt om noen hadde stått sånn på moren din? Hadde du likt om søsteren din fikk en ufrivillig hånd ned i BH-en og at hun hadde fått beskjed om at hun bare måtte finne seg i det? Hadde du likt om datteren din ble befølt, fordi hun hadde drukket for mye? Hadde du likt om kjæresten din hadde blitt kysset ufrivillig fordi det så ut som at hun ville? 

Og, tror du at foreldrene dine hadde vært stolt av deg hvis de hadde sett hvordan du holdt på? 

Det må faktisk være mulig å ferdes rundt, med alkohol i blodet uten å føle seg som et levende kjøttstykke eller å bli tafsa på. Ærlig talt! 
 

Facebook HER – Instagram HER – Snapchat Martinehalvs 

// Marty 

 

 

7 kommentarer

7 thoughts on “Det er ikke noe problem å voldta en kvinne!

  1. Du har litt for mye troa på mannfolk synes jeg:-D Har du sett den dokumentaren på netflix som handler om voldtekt i militæret? Det er skremmende tall det.

  2. Det er jo helt sykt hva enkelte får seg til å gjøre.. men som du sier, flertallet er heldigvis oppegående og flotte menn 🙂
    Jeg bare lurte på noe.. når PH begynte så skulle du skrive dine tanker om hver episode.. hva skjedde med det? 🙂
    Uansett.. liker bloggen din godt og følger deg fast. Keep up the good work <3

  3. Wow. Håper jeg ikke kjenner noen slike amøber. Bare slike kommentarer kvalifiserer dem til et par bitchslaps. Dette er ikke menn, men veslevoksne gutter som sannsynligvis har blitt mishandlet av tanten da de var små.

  4. Det er kvinners rett å kle seg og te seg som horer på byen. Det er menns rett å se på slike kvinner som horer. Ser du ned på horer? Det er bare å la være å kle seg ut som ei om du ikke vil bli behandlet som det.

  5. *sukk* Prøv igjen, Pelle. Er slike holdninger som desverre finnes blandt mislykka menn i div. mørke bar-kroker…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *