For en luksus!

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

Reklame | Egmont / MIN

Hei alle sammen 💛 Nyter dere påsken? Det gjør hvert fall jeg. Jeg nyter det å ha litt fri og tid til å gjøre andre ting. For første gang på lenge har jeg faktisk klart å gjøre litt annet enn jeg pleier, puste ut og koble av. Og mye av grunnen er at jeg har ligget MYE sånn her: 

Som jeg nevnte tidligere i uken har jeg blitt hekta på appen MIN (den kan lastes ned HER). Appen tilbyr et univers av landets største magasiner innen for blant annet interiør, helse, livsstil, trening, mat, litt sladder og ukeblader. Og for første gang har jeg interessert meg for friluft. Hvem hadde trodd det? HAHA! Jeg har lest om steder man burde besøke i sommer, om god og mettende turmat for hele familien og funnet ut at jeg skal gå til Besseggen til sommeren… 

Men! Jeg nevnte jo sist hvilke kategorier jeg har utpekt som personlige favoritter. Jeg tenkte derfor at jeg skulle tipse om noen artikler i mine favoritt-kategorier som du burde lese:

Kjendis – Finnes det noen som ikke syntes det er liiiiitt gøy med kjendisnytt? På mange måter er det min guilty pleasure. I denne kategorien har jeg lest ALT, og det er egentlig ganske vanskelig å velge ut en spesiell ting du burde lese. Alt er jo spennende og interessant. 

Mote – Jeg digger artikler som “vi snoker i klesskapet til …” og inne på appen er det flere sånne artikler, yes! Jeg digger også artikler med tips og triks til hvordan man kan kle seg når snøen går og hva man kan gjøre med de gamle skjortene i skapet! Og vet dere hva? Nå skal det være herreinspirert, noe som passer meg MIDT i blinken! Takk for stiltips Kamille 💛

Interiør – Jeg har jo som dere vet flyttet inn i ny leilighet. Derfor har jeg brukt timesvis av påsken til å finne tips til hva jeg kan gjøre, pønske ut smarte løsninger og funnet tips til hvordan jeg kan oppbevare ting, uten å egentlig ha plass til det! Jeg har lest artikkelen fra Bonytt “Puffen, den lille ekstra sitteplassen”, og funnet ut at jeg skal investere i en kul puff så fort hverdagen kommer igjen. Jeg syntes også at det er litt vanskelig å innrede badet, og har derfor sugd til meg alle tips til hva jeg kan gjøre med badet mitt! Maison Interiør tipset med “20 fine ting til badet” og jeg falt pladask.  

Trening – Jeg har et veldig rart forhold til trening. Eller. Jeg digger å trene og gjør det en hel del, men treningsartikler og liknende kan jeg ofte føle at blir så kveldene. Gjerne i den form av at det blir altfor mye tall, skryt og perfeksjonisme! I mine øyne handler jo trening om å utvikle seg, det handler om å pushe seg selv og det inkluderer en hel del morsomme historier og dårlige dager! Det jeg ELSKER med treningskategorien inne på MIN er at det får frem det positive med trening. Den byr på pinlige flauser fra treningssenteret og enkle treningsøvelser – For alle og enhver. Faktisk hadde jeg ikke tenkt til å trene så mye i påsken, men jeg fant tre forskjellige artikler med øvelser og tips som jeg bare måtte teste! DIIIIIIIGG. Tips: Tren med Silje: Kondis med kroppskontroll! 

Livet – Denne uken har jeg lest om påsketjradisjonene vi elsker, jeg har lest kule kommentarer skrevet av Henriette Steensrup og jeg har fått masse motivasjon – Og kunnskap. Jeg må si at det å kunne legge meg ned på sofaen, dra frem telefonen fra lomma og nærmest trykke meg rett inn på det jeg ønsker å lese om, er luksus. Om det så er horoskop eller “snarveien til den gode følelsen”. Den artikkelen skal jeg dra frem hver gang ting føles litt tungt! 

Hvis du også vil laste ned appen (anbefaler det på det sterkeste. Som dere hører er jeg nærmest liiiitt for engasjert, haha) så er de første 30 dagene helt gratis. Etter det koster det 99kr/mnd. Det er ingen bindingstid, så du kan helt enkelt si deg opp på “Min side”. Det er også ulike nedlastninger til iPhone og Android på forsiden av appen, noe som gjør at den blir tilpasset til hvilken telefon du har! Enda et pluss poeng si. 

HER kan du laste ned MIN! 

Husk at du må være 18 år gammel eller ha foresattes samtykke for å få tilgang! 

Nå skal jeg nyte denne dagen bestående av lesing, solveggen, god mat og påskeegg. Vi snakkes! 🐣🐣

// Marty 

 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *