Jeg søker kjæreste!

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

Det å være 45 år gammel å bli singel er ingen spøk. På mange måter er det vel egentlig et mareritt. For det å plutselig skulle ta fatt på hverdagen alene og hive seg ut på sjekkemarkedet igjen – Er skremmende og tomt. Rart og nytt. For etter å ha vært i et forhold så lenge man kan huske, hvordan skal man da egentlig sjekke opp noen? Hvordan fungerer det? Hva gjør man? Skal man bare droppe det? Klarer man seg like så greit alene? Eller?

Det er jo trossalt hyggelig å ha noen å skape minner sammen med, en å ringe hvis det er noe, en å reise med og en å bli gammel med. 

Nå er det 1 år siden Tove ble singel. Dama som alltid er blendene vakker, glad, sprudlende og positiv. Dama som står opp for seg selv og som ikke gir seg. Dama som er en fantastisk mamma og en god venninne. Dama som egentlig klarer seg utmerket alene, men som fortjener en å skape minner med og en å leve med. 

Tove er 45 år gammel, 1 barnsmor og hun driver sin egen frisørsalong. Hun er blid, hun er glad og hun er sterk. Vi rundt Tove har nå bestemt oss for at det er på tide å gi Tove et spark bak og vi håper at det finnes en fyr der ute som er villig til å digge den dama så mye som hun fortjener. 

Vi søker rett og slett etter en kjæreste til Tove! Så hvis du er…: 

– Et realt mannfolk

– Ærlig

– Snill

– Friluftsinteressert 

– Glad i hunder

– Har respekt for andre mennesker

– Er en god samtalepartner

– Er forståelsesfull

– Har et sunt forhold til alkohol

– Tar vare på deg selv 

– Er glad i å reise og skape minner! 

…. Vil Tove veldig gjerne høre fra deg på [email protected].

DEL GJERNE! 

Facebook HER – Instagram HER – Snapchat Martinehalvs 

// Marty

 

 

3 kommentarer

3 thoughts on “Jeg søker kjæreste!

  1. Hei jeg er ein mann på 41 år og singel. Har ikkje unger, men føle det ha våre kjekt å dele livet m ej dame. Lure på om du er flyttbar eller ikkje? Ej trivast godt her ej bur m. Ta gjerne kontakt igjenn 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *