hits

Mannen din sender meg penisbilder

12.02.2018 - 07:00 10 kommentarer

Innlegget er repostet

Den siste uken har en mann kontaktet meg på Snapchat flere ganger om dagen. Han har sendt komplimenter og hyggelige meldinger, men kun på dagtid. Noe sa meg relativt kjapt at han kanskje hadde viktigere ting å gjøre på kveldstid... Som å kjøre unger på trening og legge seg samtidig som kona. 

Nå har mannen begynte å stille spørsmål som:

"Trenger du en sugardaddy?"

"Vil du møtes og ha sex for 30 000 kroner?"

"Vil du se film av meg?"

"Vil du at jeg skal vise deg hva jeg duger til?"

... Og sende penisbilder av noe han selv skryter av at er veldig stort. 

Åpenbart en mann med komplekser og et lite innholdsrikt liv.

Mannen som hadde sitt eget navn på Snapchat var enkel å finne på Facebook, noe også kona hans var. Det viste seg også kjapt at jeg hadde rett angående kjøring av unger... Kona hans svarte nemlig dette etter at jeg sendte meldings dialogen vår til henne: 

Jeg har sagt det før, og jeg sier det igjen:

Er du mann, som har et behov for å sende bilder av penisen din (Selv om du er gift og har to barn), så send det hvert fall til kona di eller til deg selv. Ikke plag fremmede mennesker med dine behov, for det er ikke annet enn sinnsykt upassende og ekkelt.

Jeg håper og tror at dette i utgangspunktet gjelder de færreste menn, for jeg vil egentlig tro at de fleste vet hvordan man oppfører seg og at det for de aller fleste nærmest er utenkelig å holde på sånn. 

Men hvis du er en av de som liker det: Få deg en hobby. Som ikke innebærer Snapchat og penis. 

 

Facebook HER - Instagram HER - Snapchat Martinehalvs 

// Marty

 

10 kommentarer

Birgitte

12.02.2018 kl.07:23

Bra jobba!! Slike svin skal ikke få holde på slik bak konas rygg uten at de får vite om det!!
Birgitte: :D:D:D

Andreas

12.02.2018 kl.13:40

Idioter. Slike "menn" kan ikke kalle seg menn! Jeg blir kvalm.

Kris

12.02.2018 kl.21:45

Stakkars kona som sier unnskyld. Hun har da ingen grunn til å unnskylde denne forferdelige oppførselen... for ett svin!!

13.02.2018 kl.13:05

Dette har du vel lagt ut før?
Anonym: Hey! Av en eller annen grunn så er innlegget fjernet, men det ligger på googlet og i mitt arkiv. Har skrevet at det er repostet øverst i innlegget nå :-)

Karianne

13.02.2018 kl.18:13

Veldig enig i poenget ditt, men dette innlegget har du jo postet tidligere? Så å si at dette skjedde den siste uken blir vel litt feil. Fant det gamle innlegget, det var fra 14.okt 2017. Det var slettet, men forhåndsvisningen på Google viste innholdet og dato.
Karianne: det er kjempe rart for det står at innholdet er fjernet når man trykker på innlegget. Postet det derfor på nytt da det fikk en ny spinn! Har skrevet det øverst nå :D

Siv-Marie

05.04.2018 kl.11:06

Skikkelig bra håndtert!!!

Helge

05.04.2018 kl.22:13

Hei! Eg likte virkelig måten du løste problemet på. Til pass for idioten. Men eg reagerer litt på reaksjonen til konen. Hun blir flau og sier unnskyld for mannens oppførsel. Det skjønner ikke eg.

Skriv en ny kommentar