Ti tanker på en tirsdag

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

Annonselenker

– Mitt favorittantrekk akkurat nå er denne matchende genseren og buksa i merinoull.
Genser HER – bukse HER –  

Hei tirsdag og hei dere 👋🏻

✗ Jeg er så takknemlig og glad over den responsen jeg har fått på innlegget mitt om de som jobber på gamlehjem. Det gjør meg så glad at vi setter pris på litt viktig påfyll også, og ikke bare høstens trender og oppskrifter. Det er digg med det også, men det er fint med litt annet også vel? Jeg blir hvert fall skikkelig glad hver gang folk engasjerer seg!!

✗ Tenk hvor mye mer vi hadde lært om oss selv om vi brukte tid på å reflektere over våre egne handlinger, i stedet for å bry oss så mye om alle andres.

✗ Jeg må slutte å ha dårlig samvittighet og føle meg som et dårlig menneske, fordi jeg ikke har en 8-16 jobb. Jeg vet det så godt, allikevel så lurer den dårlige samvittigheten innpå gang på gang.

✗ Jeg har en pause fra å sette på negler nå. Jeg vet ikke om jeg kan kalle det en pause en gang, for det har jo kun vært en fast greie i sommer. Haha, en sommerflørt si. Det er så fint med stelte negler med freshe farger, men akkurat nå så er det nydelig med en pause, å kunne ta på fuktighetskrem uten å samle en halv boks krem under neglene og kunne åpne en Pepsi Max-boks uten å være redd for at neglene skal bli ødelagte.

✗ Jeg lurer på hva som gjør at folk ikke bruker blinklys jeg. I en rundkjøring, for eksempel. Gidder du ikke, eller hva er greia di?🤗

✗ Om du ikke har hørt Forsvaret sin nye podkast, så anbefaler jeg deg virkelig å gjøre det. Det er lenge siden noe har truffet meg sånn som den gjør, og jeg klarer egentlig ikke helt å sette ord på hvorfor. Jeg vet bare at den minner meg på at jeg klarer å løpe litt lenger, at jeg klarer å løfte litt tyngre og at jeg klarer enda en uke borte fra mannen i mitt liv når han er på reise.

✗ Jeg har klart å rote bort favoritt tightsen min. Jeg finner den ingen steder og jeg har nesten kjærlighetssorg.

✗ Jeg lurer på om det noen gang kommer til å bli sånn at om man blir brutt i en telefonsamtale og ringer den andre opp, at man automatisk kommer gjennom i stedet for å komme på svareren fordi den andre også ringer deg. Håper det, for det er fryktelig irriterende når man prøver å ringe opp den andre og den andre gjør det samme😂

✗ Natt til i går sov jeg bare 4.5 time og det er helt sinnssykt hvordan det påvirker meg. Jeg blir sutrete, seig i hodet og forvirra – Alt på en gang. Jeg tror faktisk ikke at jeg klarer å tro på de som sier at de bare sover 4 timer om natta og at de ikke trenger mer.

✗ Nå skal jeg gjøre unna litt jobb mer før jeg skal skru på TV-en og se C spille kamp. Håper kampen er spennende, for hvis ikke så er det fare for at det blir Wahlgrens Verden i stedet 🤗

Klem fra meg 💗

2 kommentarer

2 thoughts on “Ti tanker på en tirsdag

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *