Ti tanker på en tirsdag

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

GOD TIRSDAG TIL DEG 💛

✗ Det bøtter ned utenfor, og plutselig virker våren langt unna. Jeg håper at det bare må regne litt før varmen gidder å komme på besøk, for jeg kjenner at jeg lengter etter fregner på nesa og varme kvelder. Jeg synes vi fortjener litt solskinn snart, hehe. 

✗ Tenk om det hadde blitt en lov der man måtte merke bildene sine med en rød retusjeringsknapp a! Eller om for eksempel Instagram gjorde det automatisk. Jeg så i går at Dove la ut på sin Instagramkonto at 80 % av jenter bruker retusjeringsapper i en alder av 13 år og at 50 % av jenter verden over ikke føler at de ser bra nok ut uten bilderedigering. Jeg kjenner ikke kilden deres, men omfanget er uansett skikkelig trist. Jeg lurer på hva det hadde betydd og hvilken forskjell det kunne gjort om vi var tvunget til å slutte med det. Om vi måtte se hverandre som vi er, om vi måtte akseptere oss selv som vi er og om vi ikke fikk se en retusjert virkelighet. 

Jeg er så utrolig glad for at endometriose har nådd media og at kvinnehelse blir satt på agendaen. Jeg håper at jeg aldri treffer en fagperson igjen som spør meg hva endometriose er, at vi kan lære både jenter og gutter hva det er og at vi kan få et godt nok behandlingstilbud til alle som behøver hjelp – NÅ!

✗ Har du tenkt på hvor mange mobbeoffer man vet om, hvor mange man vet om som har blitt hetset på nett og hvor mange man vet om som har blitt utsatt for en voldtekt? Ja, og at ingen kjenner en mobber, en som hetser på nett eller en voldtektsmann. 

✗ Jeg vil bare gi 10 poeng til Aim’n for DENNE kolleksjonen. De er noen av de råeste på treningsklær og på klær man føler seg sjukt sporty i. 

✗ Er det innafor å gi bort en hel tanke til Bernt Hulsker? Han er altså så festlig i Kompani Lauritzen! Gjør han seg til eller er han bare så hysterisk? Alt han sier er liksom komisk. 

 

✗ Hundre ganger ja til at alle i hele verden skal få vaksine mot Covid-19, men er det ikke VELDIG spesielt at Facebook deler denne med meg og juger om at C har donert? Han hadde ikke sett det en gang, og dermed aldri donert noe som helst. Den andre personen som det står at har donert er jo en som ikke vil ha vaksine, så… Er det innafor?

✗ Om du trenger tips til en haug av finfint badetøy kan du klikke deg inn HER 💚 

✗ Sesong to av Heder er ute nå, og altså… FY FARAO FOR EN BRA SERIE! Jeg elsket sesong 1, og sesong 2 har skapt så mye følelser og engasjement at jeg knapt veit hvilket bein jeg skal stå på. Advokatfirmaet Heder representerer hovedsakelig kvinner som har blitt utsatt for vold og seksuelle overgrep. Men kvinnene på Heder skjuler også mørke hemmeligheter, som truer både dem og firmaet. Du MÅ se den! Du finner den HER

✗ Jeg håper at tirsdagen din har vært fin og at du trives med det du gjør. Om ikke, kanskje det er denne uka du tar tak i det? Det ekke for seint og livet er altfor kort til å gjøre noe du som du ikke trives med eller noe som ikke føles rett. 

Og du forresten? 

Den kuleste jeansen jeg eier har kommet inn på lager igjen, og du finner’n HER

Klem fra meg, 

 

 

2 kommentarer

2 thoughts on “Ti tanker på en tirsdag

  1. Det står bare at han har gitt til en innsamlingsaksjon, ikke til denne 😉 men de lager det så man kan bli lurt 🧐

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *