Jeg svarer på det dere lurer på!

Categories Spørsmål & Svar ⁉️

Genseren finner du HER, buksa finner du HER og mine favoritt sneakers finner du HER! Jeg har XL i settet (kunne hatt L) og skoene er litt små i størrelsen. 

 

HEI OG GOD SØNDAG! Her kommer ukens spørsmål og svar… 

Hvordan har du det?

Jeg har det bra! Jeg trives veldig og jeg er superfornøyd med vårt nye hjem. Jeg digger jobben min, jeg digger alle som er en del av gjengen min på sosiale medier og jeg digger at sola skinner, hehe 💛 Jeg håper at du også har det bra!

Hvor er kjæresten din, har det skjedd noe?

Det har ikke skjedd noe som helst. Han er i Danmark på VM-oppkjøring, og han kommer forhåpentligvis ikke hjem før i starten av juni🤞🏻

Har du fylt leppene??

Nei, det har jeg ikke! Det har jeg prøvd på en gang før, og det er personlig noe av det dummeste jeg har gjort – For det ville ikke kroppen min ha i seg for å si’re sånn. Jeg ble dritdårlig, jeg så ikke ut og det ble en svindyr lærepenge å rette opp i. Så nei, de leppene jeg har for være (og er) bra nok som de er!

Hvor mye penger har dere brukt på å innrede den nye leiligheten?

Det har vært veldig viktig for meg å skape et hjem, å fylle det med både møbler og ting vi har ønsket oss og skape den atmosfæren vi har snakket om. Vi har bodd i åtte forskjellige hjem i seks siste årene på grunn av jobben til C, og når vi valgte å kjøpe her hjemme, valgte vi å kjøpe det som skal være hjemmet vårt for nå. Vi trenger et hjem å komme hjem til, uansett hvor han skal spille eller hvor vi skal være. Vi har for første gang ikke gått for de enkleste løsningene og gjort det ordentlig, for disse tingene og møblene vil jeg ha lenge. Eksakt hvor mye det ble, det er jeg ikke sikker på, men solskjerming og skyvedørsgarderober (feks) koster jo skjoooorta, haha! 

Hvordan er du alltid så brun og fin i ansiktet?

Jeg var ikke så brun og fin i ansiktet på dette bildet mamma tok i går, HAHA! Men, jeg bruker DENNE kremen i ansiktet og synes den er SÅ bra. Den finnes også i bodylotion HER, og jeg synes det er veldig kjekt om man ikke vil gå all inn med full selvbruning. De gir en perfekt farge og masse fin glød (+fuktighet). Dove har også en veldig ålreit lotion, men det kan vi snakke om seinere!

Blir du lei deg når folk skriver dritt om deg på Jodel for eksempel?

Nå skal jeg være helt ærlig å si at jeg ikke kan huske sist jeg oppsøkte en app eller et nettsted som jeg vet bare gjør meg lei meg, at jeg tviler på meg sjæl eller at jeg går i kjellern. Jeg veit at ikke alle kan digge meg og det jeg gjør, men om noen har et problem med noe av det eller om noen har en tilbakemelding, så får folk si det til meg – Ikke skrive det i en anonym-app kun for egen stimuli. Det forsøker jeg faktisk å ikke ta så veldig seriøst. Og.. Om folk synes at jeg er teit som danser i trusa på Instagram for eksempel, så får det faktisk bare være, hehe 🥰 Du veit det at det finnes folk som ikke liker Beyoncé også, og når jeg husker på det, så går det liksom litt bedre.

Vet du hvor dere skal bo i høsten?

Nop…

Hvor er den treningstrusa du anbefaler fra?

HER! Etter så mange år med truser på halvtolv på fotballtrerning, truser som ganger, sklir eller krøller seg, så har jeg funnet disse 😂 Hurra sier bare jeg! De er designet for å være usynlige under tights, de puster og stoffet er helt amazing.

Har du noen tatoveringer?

Nei! Jeg har egentlig ikke hatt lyst på noen heller. Man skal aldri si aldri, men akkurat nå så ser jeg ikke for meg at jeg kommer til å få det heller!

Hva tenker du om de som sier at du poster bilder av kroppen din fordi du egentlig er usikker på den? 

Nå veit jeg ikke om folk sier det eller om det er din tanke, men… Burde jeg være usikker på den? Jeg er veldig tydelig på at jeg ikke er i mål på noen som helst måte og at jeg også har dager der jeg føler meg… CRAP. Heldigvis har jeg kommet dit at jeg tenker at jeg er som jeg er, og jeg forsøker å gjøre det beste ut av det. Jeg har den kroppen jeg har, og selv om vi ikke alltid er bestisser, så skal vi faktisk leve dette livet sammen. Så nei, jeg er ikke usikker på den – Jeg prøver å leve med den så godt jeg kan, og samtidig minne andre på at de også kan det. Livet er nemlig for kort til å kaste bort tid på lange hår på armene, prikker i bikinilinja eller strekkmerker på hofta.❤️

Hvorfor opererte du nesa? 

Det kan du se HER.

Kjøper du følgere?

Nei, og det er skikkelig dust å gjøre. Det er kortvarig lykke, og det kan sikkert se pent ut – Men det gir ingen form for verdi. Jeg vil heller én god følger, enn tusen falske. Og jeg er heldig å ha en hel haug gode, og det setter jeg så stor pris på at jeg nesten kan begynne å grine her jeg ligger og svarer ❤️

Jeg er chubby og var på en fantastisk date i går, men er usikker på om han liker meg allikevel. 

Nr. 1: Om han ikke skulle like deg på grunn av kroppen din, så er det kjipt for han.

Nr. 2: Du både kan og fortjener å ha det fantastisk, uavhengig av hvordan kroppen din ser ut.

Nr. 3: Hvor kommer usikkerheten fra? Om den kommer fordi du tror verdien din ligger i størrelsen du har hengende i klesskapet, så syntes jeg du skal tenke litt på den daten og på hva som gjorde den fantastisk. Jeg tviler på at det hadde noe med det å gjøre.

Nr. 4: Om det ikke skulle bli noe mer, så har du et fint minne i minneboka og du kan fortsette å vise verden hvor flott du er!

Hvor er den sykt bra mascaraen fra igjen???

Den finner du HER og jeg anbefaler egentlig alle å kjøpe DENNE sminkefjerningskluten også. Den fjerner ALT av sminke, til og med vannfast

Er du gravid? 

Nei, det er jeg ikke. Det nærmeste du kommer gravidmage her er en foodbaby. Jeg håper at jeg er så heldig å bli det enda dag og om jeg er det så kan jeg love dere at jeg ikke kommer til å slenge ut det til en av dere på DM eller i en spørsmålsrunde, hehe!

Nå skal jeg ut og lufte meg litt, og prøve å fange noen solstråler før regnværet tar over. Det ser ut som at det skal bøtte ned hele neste uke, men jeg krysser fingrene for at værgudene ombestemmer seg og er enige i at vi fortjener litt sol!

Jeg håper søndagen din blir like bra som det du er.

KLEM FRA MEG,

 

4 kommentarer

4 thoughts on “Jeg svarer på det dere lurer på!

  1. Spørsmål til neste ukes spørsmål og svar!

    Det er jo snart valg! Hvilke politiske saker er viktige for deg? Hvilket parti har du stemt tidligere, og hvilket vil du stemme på i år?

    Hva tenker du om ditt eget kjøttforbruk? Har du satt deg inn i saken, og synes du det er viktig at vi spiser mindre kjøtt?

    Hva tenker du om lønnsoppgjørene? Synes du det er rettferdig at influensere har høyere lønninger enn f.eks. lærere, barnehagelærere, sykepleiere og renholdere?

  2. Hvordan kan du si at du ikke kjøper følgere når du lagde ny instagram konto fordi du hadde kjøpt nesten alle følgere på den forrige og ville ikke bli tatt på grunn av nye regler, hahahahahaha.

    1. Hey Marlene! Jeg synes det er sykt fett at man kan vokse, lære og endre seg – Spesielt fra man hadde en Instagramkonto som bar stort preg av #forlikes og annet juggel på ungdomsskolen, til å begynne helt med blanke ark, finne sin greie, skjønne hvordan ting funker og drive business! Ha en flottes dag 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *