Det fineste treningstøyet…

Categories Inspirasjon

Hei på deg 💛

Jeg lever jo både for og i treningstøy, og bruker treningstøy til… ALT! Jungelen med fantastisk treningstøy er enorm, og jeg har prøvd å samle noen av mine absolutte favoritter – Både nye og gamle. Om du trenger litt inspirasjon, tips til en ny sports-BH, en tights eller et nytt tilskudd i den sportygarderoben så håper jeg du finner det her! 

Sports-BH

Nr. 1 HER: Denne har vært en favoritt i flere år, og jeg har den i… Nesten alle fargene! Den sitter som et skudd, passformen er unik og funker til all slags trening. Jeg bruker størrelsen jeg pleier i overdeler. 

Nr. 2 HER: Den er både fin, behagelig og gir GOD støtte. Den kommer også med matchende tights til HER! Jeg bruker størrelsen jeg pleier å bruke i overdeler. 

Nr. 3 HER: Jeg hyller Röhnisch for å ha laget denne! Den koster litt ekstra, men det fine er jo at den kan følge deg gjennom livet. Om det er en graviditet, om det er noen kilo opp eller ned eller hva det måtte være. Den er rett og slett helt rå, og jeg digger at du kan stille den inn selv. Tightsen som tilbyr akkurat det samme finner du HER, og settet finnes også i sort! Anbefaler å gå opp en størrelse i begge deler. 

Nr. 4 HER: DEN ER SÅ GOD! Og den sitter akkurat som en sports-BH burde. Den funker til all slags type trening, og jeg bruker den også når jeg ikke trener. Jeg bruker størrelsen jeg pleier å bruke i overdel! 

Dette er den hotteste og fineste sports-BHen jeg har. Den funker til all slags type løping og sitter som en skudd når man hopper, spretter eller løper! Du finner den HER

Tights

Nr. 1 HER: Dette er en helt super hverdagstights! Den passer perfekt til styrketrening, yoga, pilates og trenings med lavere intensivitet. Ja, og den er superfin og bruke utenom trening også, hehe! Den går fra XS-6XL. Jeg bruker L i min. 

Nr. 2 HER: Den sitter råfint! Den former seg veldig fint etter kroppen og duger til all type trening. Jeg anbefaler å gå ned en størrelse! 

Dette settet er helt fantastisk! Jeg har XL i overdel og L i shorts. Det finnes i flere farger!

Shorts HER – Overdel HER

T-skjorte/genser

Nr. 1 HER: Den passer alle typer trening, den puster og er råfin! Jeg har XL i min. Rabattkoden Martineh20 gir 20 % rabatt på denne og alle andre ordinære varer fra ICANIWILL.

Nr. 2 HER: Jeg DIGGER denne! Den er perfekt både til og fra trening, og på trening. Den var ganske så utsolgt, men DENNE er minst like fin og inne i alle størrelsene!

Nr. 3 HER: Denne modellen har jeg hatt i åresvis, og jeg digger den fortsatt. Den er litt oversized!

Nr. 4 HER: Dette er kanskje min favoritt treningstskjorte… Jeg har XL!

Og de diggeste plaggene som er…

Nr. 1 HER: Dette settet er så fint! Jeg fikk hjem mitt i forrige uke, og jeg føler så fresh OG fin i det. Jeg har XL i mitt sett. Det finnes i brunt, sort og hvitt… MAGISK! 

Nr. 2 HER: Denne genseren er kanskje den mest behagelige jeg har i skapet. Stoffet er helt amazing og den er nesten for fin til å være i treningskategorien! 

Nr. 1 HER: Trenger jeg å si noe? Hehe!

Nr. 2 HER: Denne tightsen kunne jeg jo hatt med over, men den fikk plass her i stedet. Den har lommer på begge sider, noe som er genialt og den sitter veldig fint! En ny favoritt. 

Dette setter er SÅ kult og buksa er en storfavoritt! Du finner det HER og koden Martineh20 gir deg 20 % rabatt. 

HER kan du kjøpe verdens beste (trenings)truser i 3-pack. De er usynlige under tights! 

La oss være enige om at det søren ikke er rart at jeg bor i treningstøyet mitt a…😂 Håper du finner noe du liker!

Klem i fleng, 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *