Svar på det dere lurer på!

Categories Spørsmål & Svar ⁉️

Hei og gooood søndag til deg🤗

Hvordan går det?

Akkurat nå er jeg lettet, glad og veldig spent! Jeg er så spent på flyttinga, på tiden fremover og jeg er så ferdig med å leve i en koffert at jeg nesten har blitt gæren😂 SÅ: Alt er fint, jeg gleder meg veldig til dette kapittelet og jeg er superspent! Jeg håper at du også har det fint💕

Hva bleker du tennene dine med?

Tro det eller ei, men jeg bleker ikke tennene mine 😅 Jeg har hørt mye bra om DENNEmen jeg bruker ingenting selv. Om jeg noen gang skulle teste noe så skal jeg si ifra, men lov med at dere ikke bare tester masse drit fordi dere tror det er normalt å ha kritthvite tenner. Puss tennene mine godt og ofte, bruk tanntråd og smil med de tenna du har!

Hvorfor skal dere flytte til Stockholm?

Hehe, godt spørsmål! C, altså kjæresten min, skal spille hockey for et lag der 🏒

Tjener du over 400 000 i måneden, og hva er normal lønn for en influenser?

Nr. 1: Det er stoooor forskjell på å tjene, og fakturere.
Nr. 2: Nei, det gjør jeg ikke. Men, jeg jobber på!
Nr. 3: Alt fra null kroner, til 400 000,- og vel så det! Det kommer heeeeelt ann på☺️

Hvor skal dere bo?

Vi skal bo i en leilighet på Enskede! Gleder meg til å vise dere den.

Er du noen gang redd for at kjæresten din skal være utro?

Hmm… Det er faktisk et godt spørsmål. På den ene siden så er svaret nei, for jeg stoler på han og det vi er – På den andre siden så er jeg redd for det. Det er ikke en usikkerhet han skaper (for han gjør alt annet), men en usikkerhet i meg og som jeg jobber med. Det er ingenting som plager meg, men det er jo absolutt noe som skremmer meg! Men. Jeg håper og tror at han er mannen i mitt liv, og vi er ganske på samme side her, og det er det aller viktigste for meg.

Kan du tipse om en peeerfekt jeans?

OH YES! Jeg har lagt min elsk på DENNE og DENNE. De har så sykt mange fete jeans!

Har du også dager der du føler deg misfornøyd med ditt eget utseende?

Om a! Den siste uken for eksempel. Jeg har følt meg… CRAP. Heldigvis så har jeg skjønt hva grunnen er når jeg har det sånn, og det er at jeg ikke er flink nok til å ta vare på meg sjæl og gjøre at jeg faktisk føler meg så bra som jeg fortjener å gjøre – Og da kan jeg jo ta tak i det. Men ja, jeg har dager der jeg føler meg dritt – Det har vi alle, ja, hvert fall jeg😂

Har du noen tips til å begynne med kondisjonstrening?

Nr. 1: Finn noe du syntes er gøy! Om det er å danse på kjøkkengulvet eller om det er å løpe til krampa tar deg spiller ingen rolle. Jeg har kommet med noen av mine tips til å komme i gang å løpe HER!

Hvor mange har du ligget med?

Haha, så mange som jeg har hatt lyst til.

Syntes du at du sender dårlige signaler for å ha fine, dyre og ekslusive ting?

Nå veit jeg ikke hvilke ting du tenker på, men ingen har noen gang spurt C om han syntes han sender dårlige signaler for at han har de tingene han har. Jeg syntes det er kult at alt jeg eier er mitt jeg, jeg syntes det er kult å spare, ønske meg ting og ha mulighet til å kjøpe meg ting jeg ønsker meg – Fordi jeg har jobbet for det. Jeg syntes det BARE er tull å skulle skamme seg fordi man ønsker seg fine ting, vil ha fine ting eller har fine ting. Hva du nå legger i fine ting. Så lenge man betaler regningene sine, ikke er en dritt, ikke driter i miljøet og ikke bruker penger du ikke eier eller har, så syntes jeg du kan gjøre som du vil med det du har jobba for jeg. Så nei, det gjør jeg ikke, hehe!

Pleier du å veie deg eller gir du blaffen?

Kun om jeg føler for det selv, og det har jeg ikke gjort på en liten evighet nå!

Hvilken skostørrelse har du?

41! ☺️

Hva skjer med podkasten nå som du flytter?

Ingenting! Eller, alt, haha. Det fortsetter å komme en ny episode hveeer torsdag! Jeg må bare forberede meg litt ekstra, men det er bare fint det.

Hva syntes du om kjendisene som drar på utenlandsferie nå?

Vanlige folk ekke noe bedre en kjendisene altså, og Covid-19 smitter ikke noe mer eller mindre til en kjendis eller ei, haha. Når det er sagt: Jeg blir både litt sint, litt oppgitt og litt trist når jeg på generelt grunnlag ser at folk gir blanke. Jeg hater koronaviruset og jeg har svært lite interessert i at det skal fucke opp mer enn det har gjort. Om alt klaffer nå blir Stockholm grønt til uka, om ikke, så blir alt ganske mye vanskeligere og komplisert for vår del. Jeg fortsetter med forhåndsregler og antibac i veska, og det håper jeg du også gjør! Er ting lov, så er det jo lov, men vær så snill å bruke hodet og hold tunga rett i munn.
Jeg vil nemlig ha det normale livet mitt tilbake (og det tror jeg gjelder de fleste av oss), og jeg håper familiene våre kan komme på besøk før jul, gjerne mange ganger.

Hvor er den favoritt t-skjorta di fra?

HERFRA! Fin pris, god kvalitet (IKKE VASK DEN FOR HARDT), kul på og den finnes i en haug av farger! Jeg diiiigger den.

Hva tenker du om folk ikke liker deg?

At det finnes folk som ikke liker Beyoncè også, og da går det litt bedre 💪🏻 Ja, og at man ikke kan digge alle – Og at ikke alle kan digge meg!

Jeg håper du får en fin søndag! Vi snakkes snart igjen 💛

 

10 kommentarer

10 thoughts on “Svar på det dere lurer på!

  1. Du virker som ei oppriktig kul dame. Digger å følge podden og bloggen din. Masse lykke til i ny by, Stockholm er jo fantastisk. Sender en boost av energi og glede herifra! Lykke til i AIK for C også. Har skikkelig trua. Djis nå hørtes jeg fangirl ut, lol

  2. Bare digger å lese bloggen din og følge med på deg! Du bare fyller meg sånn positiv energi! Måten du tar ting på, er ærlig og tar opp ting! Driter litt i ting på en bra måte er skikkelig forbilde! Takk for at du er sånn!!!💛

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *