Endelig sier bare jeg! I dag flytter vi💛

Jeg vet nesten ikke om jeg skal le eller om jeg skal gråte, for jeg har gledet meg useriøst mye til dagen idag. Etter månedsvis med venting, kaos, livet i en koffert og i søppelposer så skal det jaggu bli fint å komme i gang med det vi har gledet oss så innmari til.

I dag setter vi nemlig nesa mot Stockholm, vår nye leilighet, vår nye by og vårt nye eventyr. Det blir så spennende, kult, utfordrende, nytt og… Fint. Jeg tror faktisk at det blir skikkelig, skikkelig, skiiiiikkelig fint. Sånn-langt-inn-i-hjertet-fint. Bilen er stappings (da mener jeg stappings) og livet er nok en gang pakket ned i hockeybagger, svarte søppelsekker og flytteesker, og jeg er klarere enn noen gang til å pakke det opp igjen, i en ny by, full av nye muligheter.

Vi har jo visst lenge at vi skulle flytte denne høsten, og vi har visst en god stund at neste stopp er Stockholm, men ventetiden har vært ekstremt lang på grunn av hersens Covid-19 og en bosituasjon jeg ikke en gang orker å tenke på. Men, nå er det et kapittel for seg, takk og lov, og det er ikke et kapittel jeg kommer til og minnes med glede. Det kan egentlig gå i glemmeboka, for jeg vil mye heller gjøre plass til hva vi har i vente, enn disse ganske tunge, kjipe og rare månedene vi har takket farvel til nå.

Neste gang vi snakkes så snakkes vi fra nabolandet. Men før den tid skal vi ha et stopp i Karlstad og et i Örebro, for jeg har en venninne der og en annen der som nettopp har blitt mammaer for første gang, så da kreves det et (to) babystopp på veien💕

Jeg sender en stor klem fra meg til deg, også håper jeg du sender en lykke til-klem denne veien – Gjerne fuuuuull av energi!

7 kommentarer

7 thoughts on “ENDELIG!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *