Nå svarer jeg på spørsmålene deres!

Categories Spørsmål & Svar ⁉️

Snakk om å bli slengt tilbake til virkeligheten a. Borte bra, men hjemme best. Selv om utsikten min de tre siste ukene har vært ganske så mye bedre enn den jeg har nå. Det er viktig å bli jekka ned av og til, som mamsen sier. Nå har det fort blitt en liten stund siden ukens spørsmål og svar ble servert sist, men nå drar jeg i gang igjen!

Hvordan har du det?

Jeg har det liksom litt for ålreit akkurat nå. Nå er jeg der at jeg nesten venter på at noe skal skje fordi alt er så fint. Jeg er så takknemlig, full av energi og jeg stortrives.

Hvordan er det å være hjemme fra ferie igjen?

Akkurat nå står alt litt på hodet, men det føles veldig bra. Litt trøtt i trynet akkurat nå, men jeg er så gira på tiden fremover!

Er du gravid?

Jeg måtte bare ta med dette spørsmålet for å si at jeg tror det er et spørsmål man tar med på spørsmålsrunden bare for at folk skal bli nysgjerrig. Tviler på at en eneste influenser i verden ville besvart et så klikkvennelig og stort spørsmål på en spørsmålsrunde, haha. Men nei, jeg er ikke gravid denne uken heller.

Når begynner podkasten din igjen?

I august! Hodet jobber på spreng med ideer, gjester og annet sprell. Jeg gleder meg til å sette i gang igjen!

Hva kostet leiligheten deres?

Du kan lese spørsmål og svar om leiligheten vår HER!

Hvor høy er du?

1.80. Jeg digger å være så høy og ville aldri byttet det bort!

Hvorfor har du anmeldt han mannen du har anmeldt?

Dette har jeg ikke skjønt noe av. Det er faktisk flere som har stilt meg dette spørsmålet og jeg har ikke peiling jeg. Jeg har nemlig ikke anmeldt noen😂 Har en fyr som har bombardert meg med penisbilder den siste uken, som hadde fortjent en skyllebøtte, men jeg tror at noen enten prater tull eller blander meg med noen andre. Eller, jeg tror ikke – Sånn må det bare være, haha.

Er du alltid så selvsikker som du virker?

Nei, langt i fra! Jeg er ikke i mål på noen som helst måte med noe. Jeg har dager der jeg føler meg skikkelig dritt og andre dager der jeg føler meg som kongen på haugen. Jeg tror det er helt menneskelig og jeg er ganske glad for at jeg ikke er i mål med noe i en alder av 21 år, for jeg tror det hadde vært ganske så kjedelig. Jeg prøver å være en god venn ovenfor meg sjæl og ikke være så fin på det. Jeg har det hvert fall desidert best da!

Hva syntes du om at ********* har operert seg igjen?

1. Det vet jeg ingenting om.

2. Det er ikke min business.

Hvem betaler mest av deg og C?

Vi deler ganske så 50/50!

Har du tatt vampire breast lift?

Neineinei, men jeg hadde sjukt fine pupper på disse (☝️🏼) bildene jeg la ut på IG. HAHA!

Kan du tipse om en digg BH?

DENNE og DENNE!!

Hvor gammel er broren din?

Han er 24 år, så han er tre år eldre enn meg!

Hvilken klubb skal C spille for neste sesong?

Frisk Asker🐯

Hvilket filter/app bruker du for å få de kule filtrene du legger ut på Instagramstory?

Appen heter 8mm!

Hvem er den kuleste hockeyfrua du kjenner?

Haha. Jeg kjenner en haug av fantastiske, kule, morsomme og bra damer som tilfeldigvis er sammen med en mann som spiller hockey!

Ble du kontaktet om for dårlig merking av reklame?

Nei! Jeg forsøker å holde tunga rett i munn og gjøre alt så rett som mulig. Skulle jeg noen gang bodde så blir jeg superglad om noen hyler ut og gir meg beskjed!

Hvor mye penger bruker du på klær i måneden?

Det varier veldig! Noen måneder bruker jeg omtrent ingenting, mens andre måneder bruker jeg en hel del. Jeg er veldig glad i klær og mote, prøver å være så fornuftig som mulig, kjøper gjerne brukt, selger det jeg ikke har bruker lenger, gi bort det andre kan få nytte av og ikke kjøpe noe bare for å kjøpe det. Jeg skal ha en real opprydning i klesskapet til uken og planen er å gi bort en haug av ting til noen som behøver det. Jeg kommer til å legge det ut på IG story, så følg gjerne med der<3 @Martine.halvs.

Nå skal jeg sette på en vaskemaskin før jeg skal dra og besøke vindunderet jeg har blitt ‘tante’ til. Føler en trang til å skrive ” etter at mamma fikk en melding der det sto ‘Gratulerer med å ha blitt bestemor, så stas’. Mamsen skjønte ingenting stakkar. Ikke broren min heller for så vidt. Han har nemlig ikke fått barn – Enda. Benedicte har servert meg deilig babylukt og verpesjuke, og det er så stas💛

Over og ut!

 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *