Nå svarer jeg…

Categories Spørsmål & Svar ⁉️

God morgen ❤️

Jeg er fortsatt på hyttetur, og jeg tenkte jeg skulle stikke innom for å svare på ukens spørsmål og svar før jeg skal snøre på meg skiene. På fredag sto vi i timesvis i bakken, i knallsol, men i går stormet det utenfor vinduene. Det snødde sidelengs og alt utenom barnebakken var stengt. Vi hang litt ute i uværet, spilte masse spill og spiste nesten litt for god mat.

Her har du ukens spørsmål og svar!

Hvordan har du det?

Akkurat nå har jeg det som plommen i egget. Hyttetur med familien min, C har for det som kjennes ut som første gang i verdenshistorien frihelg midt i sesongen og jeg er veldig tilfreds. Jeg håper at du også har det bra og at det er noe som gjør deg glad!

Hvor mye veier du?

Kunne ikke du lagt ut et bilde på Facebook og skrevet hvor mye du veier, hvor mye du tjener, hvor mye du har på sparekontoen, hvor mange du har ligget med og tagga meg sånn at jeg får med meg det? Det hadde vært jækla kjekt, for det lurer jeg innmari på! Nei.

Hva tjener du i måneden?

Nok til at jeg har mulighet til å gjøre ting som nå i helgen, til å være mett i magen og til å kunne spare til fremtiden, og det er jeg veldig takknemlig for.

Hva syntes du om at Fie Laursen reklamerer for plastisk kirurgi?

Dette spørsmålet har jeg fått mange ganger den siste uken. Jeg ble kjent med Fie i Portugal i fjor sommer, og jeg har både kommunisert med henne og fulgt med på hun siden da. Jeg syntes ingen verdens ting om å annonsere for plastisk kirurgi, og at det får stå så uberørt som det gjør er skremmende. Gjør hva du vil med kroppen din, men slutt å oppfordre andre til å gjøre det samme. Slutt å skape komplekser og slutt å gi ut muligheter.

Jeg skal ikke uttale meg om Fie personlig, men den markedsføringen hun holder på med om dagen er bedriten.

Fie behøver veiledning, Danmark må ta seg sammen og du kan si hva du vil om de debattene som har vært i Norge om tematikken – Men fy søren så glad jeg er for å bo i et land der det er ulovlig og annonsere for utseendeforandringer. Det hadde vært kult om Norge forslo å lære Danmark litt, for det tror jeg trengs.

Ta ansvar for deg selv, husk at din “follow” er en stemme og slutt å følge de du merker har dårlig påvirkning på deg og som du syntes er elendige forbilder.

Så håper jeg at klinikker som holder på med dette går rett i dass. De har faktisk hovedansvaret her, og det må vi ikke glemme. De utnytter ekstremt sårbare mennesker, og at de i det hele tatt har titler som leger og sykepleiere skremmer livet av meg.

Hvem er egentlig C?

Jeg glemmer at kanskje ikke alle veit hvem C er jeg, og skriver jo det over en lav sko. Men! Det er bra at noen spør, sånn at dere slipper å lure på det. C er samboeren min og C = Christian❤️

Kan du tipse om en kul joggebukse? 

Om jeg kan! Jeg lever jo for kule joggebukser. Jeg har bestilt med DENNE selv, og jeg gleder meg til å bruke den. DENNE var kanskje ikke helt det du spurte om, men jeg har bodd i den de siste ukene!

Føler du noen gang press på å se bra ut med tanke på at C er så godt trent?

Vet du, ha litt is i magen, for dette får dere snart et ordentlig, ordentlig svar på + ganske mye mer. Stay tuned💛

Hvor høy er du?

Jeg er 1.80 og jeg digger det!

Har du fylt leppene?

Svaret på det får du HER.

Syntes du at noen av de nominerte til Vixen ikke fortjener nominasjonen sin?

Det har jeg ikke tenkt et sekund på, men det er uten tvil MANGE som fortjener den. Jeg kunne neste ønske at det var enda flere priser, for det er så mange som fortjener et klapp på skulderen, heder og ære.

Hva syntes du om Love Island?

Jeg elsker vanligvis reality, men Love Island har enda ikke truffet meg helt. Det skal sies at jeg foreløpig bare har sett de to første episodene, men foreløpig så er jeg ikke helt fan. Men, jeg skal gi det et til forsøk!

Nå skal jeg spise litt frokost sammen med gjengen her, før jeg skal ut i bakken. Nyt søndagen, vi snakkes om litt.

Du er BRA!

9 kommentarer

9 thoughts on “Nå svarer jeg…

 1. Hei, Martine

  Jeg ville bare gi beskjed om at du er et fantastisk forbilde for mange. Både andre bloggere, unge lesere, gutter og jenter i alle aldre, for at du tør å være deg selv, ekte og tydelig. At du står fram som du gjør, med hele flotte deg – for så mange! Fy flate du har grunn til å være stolt av deg selv!

  Jeg håper alle dine lesere og helst alle andre også, har deg som som sitt aller største forbilde. Fordi du tør å vise alle sider av livet som ung kvinne.

  Tusen takk!

  Vargas

 2. Fy søren, bloggen din er helt rå! Du har så mye bra innhold, og er klok, nydelig ærlig og morsom og så mye mer! Dette er virkelig favorittbloggen min, og det med god grunn ❤ Podcasten din er også sykt bra (Og ærlig, hehe)
  Du er virkelig et bra forbilde, glad for at du finnes 🥰

 3. Det er du og! Du er super bra! Elsker bloggen din, du har så mye bra å komme med, du er virkelig et stort forbilde! Stå på Martine! Igjen; du er HELT rå 🥰

 4. Jeg lurer veldig på hvem som
  Spør andre Om hva de føler om seg selv, når typen er så trent !! Hallo !!! Hva F er det å si til et annet menneske ?!? Hva gjør at denne personene tenkte at dette var greit å si. For å hakke på en annen person. En person som har følelser som alle andre, har sikkert dager hvor ting er kjipt. Dager man tviler på seg selv. Å så syntes dette menneske at det er greit å trykke ned andre. Selv om man kan høre 100 fine ting, så kan den ene kommentaren ødelegge mye. Så Kjære Martine Du har så mye mer enn hva denne personene her har. Du har en fantastisk kjæreste og vet du hva Han er den heldige her som har Deg i livet sitt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *