God fredag fra… Fjellet 👋

En av de bedre fredagene vil jeg tørre å påstå. Sovemorgen, ski på bena, pizza til lunsj og om litt så kommer resten av familien hit for å tilbringe helgen her.

Jeg skriver her som at jeg vanker her. Det er jo tross alt andre gangen på to måneder at jeg har fått surret meg opp hit, og drømmen om å kjøpe hytte her vokser for hvert minutt jeg tilbringer her. Jeg håper at hvis jeg drømmer hardt nok og jobber enda hardere, at jeg en vakker dag kan skrive her, som at jeg faktisk vanker her.

Jeg har lekt a-menneske hele uka, så en langhelg og sovemorgen i dag kunne ikke passet bedre. Selv om mitt innfall med å være a-menneske gjorde at jeg våknet mye tidligere enn jeg egentlig hadde trengt. Jeg er faktisk glad i å stå opp tidlig, men jeg er også glad i å legge meg sent, og det er jo ikke akkurat en strålende kombinasjon. Men, om det er lov til å komme med et litt forsinket nyttårsforsett så vil jeg gjerne det. Jeg vil nemlig være litt flinkere til å sove nok og stå opp tidligere. Ikke hver dag, men man føler seg litt som en rockestjerne når man er ferdig med 4 x 4 intervaller før 08.00.

Anse det som snikskryt, det er helt i orden. 

Okei, minn meg på dette om et par uker. Sannsynligheten for at jeg angrer på hva jeg nettopp skrev er stor, men hey! Om man så klarer det en gang i blant så er vel det bedre enn ingenting vel!

Jeg og mamsen duret hit i går vi, og snek til oss en hel dag ekstra. Vi gikk en lang tur, fikk roser i kinnene, spiste digg mat, så både Hamilton og Heksejakt og skravla oss i hjel – Som vanlig. Jeg jobbet mellom slagene og hadde drømmehytta i tankene. Jobba på si! 

I desember gikk det opp for meg at det omtrent er første gang i manns minne at C har en frihelg i løpet av vinteren, og vi bestemte oss for at den må benyttes til det fulle og hele. Vi har snart vært sammen i fem år, og vi er ikke akkurat bortskjemt meg frihelger, for å si’re sånn.

Og siden jeg har bursdag neste helg så fant jeg ut at jeg ville ta med meg familien på hyttetur! For en glede. Det at jeg klarte å samle alle troppene og at alle mann alle hadde mulighet er nærmest historisk. Jeg skal nyte til langt ut i fingerspissen, jeg er nemlig fullt klar over at det lett kan være 10 år til neste gang, haha!

I helgen står det derfor ski, krangling, latter, spill, masse mat, verdens største kake (gikk litt amok da jeg bestilte, hehe) og kvalitetstid på planen.

Nå skal jeg hoppe i dusjen og hoppe videre i joggisen.

Jeg håper du lager en så fin helg som mulig for deg selv, samme hvor du er og hva du gjør❤️

Sender en klem herfra!

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *