Hei fra husmor Halvorsen 👋

Jeg er hjemme fra fjellet, litt deppa fordi det var fantastisk og fordi jeg ikke var ferdig med å ha det fantastisk – Men jeg er full av energi og klar for å ta fatt på hverdagen igjen.

Akkurat nå sitter jeg og hamrer over tastaturet i svette treningsklær og med fiskegrateng-ånde. Jeg kom nemlig på at jeg ikke har spist fisk på nesten så lenge jeg kan huske.

Jeg kom hjem fra trening for timesvis siden, men etter å ha vært på butikken og gjort unna den første storhandelen siden november (krise), så fikk jeg et akutt behov for å vaske kjøleskapet. Gulrøttene, de friske smoothiene, eggene og melka fortjente liksom bedre enn et halvslapt kjøleskap. Ja, og når jeg først hadde begynt med kjøleskapet, så eskalerte det fort.

Med andre ord så er leiligheten snart skinnende ren, jeg har tatt tak i skuffen på kjøkkenet jeg omtrent ikke har orket å åpne fordi den er så full og jeg har lagd ferdig middagen for lengst. Litt fordi jeg er i siget, litt fordi jeg hadde lyst på varm lunsj også og litt fordi jeg syntes han som har hatt tre treninger idag fortjener middag på bordet når han ramler inn her hjemme om litt.

Jeg hadde behøvd en liten oppfriskning selv her jeg sitter med fett år, gammel neglelakk på tærne, hårete tær og øyenbryn jeg ikke har viet noe oppmerksomhet på en god stund. Og bikinilinja? Hehe. Kan ikke holde orden på alt si😂

Jeg skal ærlig innrømme at jeg er temmelig giddelaus når det kommer til å gjøre ting her hjemme om dagen. Jeg har egentlig vært det en god stund og det er fordi alt føles så midlertidig. Jeg gidder ikke å bruke en krone mer enn jeg må på verken ting eller tang og det jeg forsøker egentlig å kvitte meg med så mye som mulig. Jeg prøver å motivere meg selv med at jo mer jeg har ryddet, fikset og ordnet, jo enklere og bedre blir det når vi flytter ut herfra. Og det er jo ikke sånn aaaaltfor lenge ting. Litt lenge, men ikke så lenge, ok?

Forhåpentligvis sitter jeg i vår splitter nye leilighet om et år, og da skal jeg mimre tilbake til da jeg var totalt avhengig av å ha tørkestativet stående i stua og på kjøkkenet. Ikke optimalt. Verken for klærne eller sinnet.

Nå skal jeg gjøre ferdig der jeg slapp før jeg mister gnisten helt. Det kan tross alt bli lenge til neste gang jeg får det for meg at det er gøy å vakse kjøleskapet, tross alt.

Jeg håper mandagen din har vært knallfin hittil, og om ikke så håper jeg at morgendagen blir det❤️

 

 

 

 

7 kommentarer

7 thoughts on “Det er ikke optimalt

  1. Hei, nok et bra blogginnlegg 😊 Jeg lurer på om du kjenner Victoria Skau og Jennie Sofie, siden alle er fra Nesodden?
    Og hvilke blogger leser du?
    Love U 🥰

  2. Jeg blir skikkelig glad og letta for at jeg ikke er den eneste med hårete tær og gammel neglelakk! Så omtenksom du er som lager mat til han kommer hjem! Håper du og dere får en skikkelig bra kveld <3

  3. Hei, må bare spør om noe. Jeg har lyst til å stemme på dei til Vixen Awards, men det står liksom ikke noen plass å stemme, som jeg har sett da, så hvordan kan jeg stemme?Du fortjener virkelig alle stemmer du kan få <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *