Jeg føler meg ganske…

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

Plutselig var det mandag igjen, og det er lenge siden jeg har hatt større behov for ny uke og nye muligheter enn idag. Jeg vet ikke helt hvorfor, men jeg tror det henger sammen med at jeg er litt tom, har et stort behov for å føle meg bra (igjen) og lande litt i hverdagen og i meg selv.

Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal beskrive forrige uke, men den var både var fin, kaotisk, hektisk, rar, kjip og bra på en og samme gang.

I dag føler jeg meg ganske… Rar. Det er som at jeg ikke helt vet om jeg skal le eller gråte, og jeg tror det kommer av at helgen serverte meg mange inntrykk. Jeg får ALLTID mange følelser og tanker dagen etter dager som i går, og selv om det irriterer meg litt, så lærer jeg mye av det. Jeg blir liksom litt klokere, og det er alltid fint, hehe.

Dere skjønner sikkert ikke hva jeg babler om nå 😂 Kort fortalt så har det vært strengt nødvendig med en hjemmekontor-dag, en time på spinningsykkelen, å stryke av noen plagsomme punkter på to-do lista, rydde opp innvendig og drikke nok vann. HAHA!

Fun fact: Jeg har alltid med meg en vannflakse hvor enn jeg går, og jeg har alltid lyst på vann. Jeg glemte det i helgen, så i dag er dette mer eller mindre status på vannfronten:

Jeg håper du hadde en ålreit dag i går, og at du ikke føler deg kjip i dag fordi det ikke ble som du hadde tenkt, fordi du gjerne skulle ønske at dagen varte lenger og at du angrer på at du skeiet ut. Det er jo det som er så fint med en ny dag! Ny dag, nye muligheter. Blanke ark og alt det der. Jeg prøver å ikke henge meg opp i sånt, og det håper jeg du gjør også❤️

Vi snakkes senere. Ta vare på deg selv og drikk masse vann😂

Forresten? Har du fått med deg at vi har flytta igjen? Altså, ENDA en gang? Om ikke: Så har vi det, og du kan lese mer HER.

Klem fra meg.

 

3 kommentarer

3 thoughts on “Jeg føler meg ganske…

  1. Hvorfor synes du det er bra at du fjernet fillers fra leppene? Er det noe du angrer på at du tok?

      1. Niiiiiiceee du er tøff som sier ting som plager deg og faktisk endre på dem. Det er inspirerende:))

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *