Det gikk ikke helt etter planen…

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

Har du noen gang opplevd eller gjort noe som du tenker at dette orker jeg egentlig ikke å fortelle noen om?

Jeg har en tendens til det, og på mandag skjedde det noe som gjorde at jeg tenkte sånn. Jeg sa det ganske så klart og tydelig til C at: “jeg kan jo ikke si dette til noen, for da kommer folk til å tro at vi er spikspenna gærne”.

Men, nå sitter jeg her og oppdaterer dere allikevel. Det er jo tross alt livet mitt, og det er jo ikke akkurat til å legge skjul på at det er ganske så opp ned, og til og med litt til siden. En ting er hvert fall sikkert, og det er at det hvert fall ikke er kjedelig!

Vi flyttet jo ut fra leiligheten vår for cirkabirka to uker siden, og da flytta vi midlertidig inn på hybelen til lillesøster, før vi i slutten av juli tar med oss flyttelasset til Stockholm og før vi skal flytte inn leiligheten vi bygger, og som blir ferdig mens vi bor i Stockholm. Jada, hold deg fast! Leiligheten her hjemme stryker vi i denne omgangen, for det blir til og med for mye for meg å ha oversikt over.

Like fort som vi flyttet inn i hyblen, flyttet vi ut. For etter å ha bodd der, (om man i det hele tatt kan kalle det for å bo) i de dagene vi gjorde, så fant vi fort ut at det ikke lot seg gjøre. Ikke på grunn av liten plass eller fordi det var mangel på privatliv (selv om det kunne vært grunner i seg selv😂), men fordi det var midt i en byggeplass og det gikk utover… Alt.

På mandag fikk vi tilbud om å flytte inn i vårt første felles hjem igjen, og vi ble derfor enige om å gjøre det frem til vi flytter til Stockholm.

Henger du med? Så vidt? Jeg skjønner det, haha!

Så… Vårt opphold i Bærum ble superkort, og vi er tilbake i Asker. Faktisk i den aller første leiligheten vi bodde i sammen. Vi bodde faktisk sammen med en annen på laget til C da også, og i går gikk det opp for meg hvor ung og forelska jeg må ha vært for å gjøre det😂 Heldigvis er det fortsatt veldig ålreit her og vi er godt kjent her, selv om både vi og leiligheten er noen år eldre. Den største forskjellen er at vi har det andre soverommet enn vi hadde sist, og det syntes han som bor ved siden av visstnok var veldig fint – Til tross for at vi ikke er like nyforelska som den gang. HEHEHHE, nok om det.

Om jeg er lei av å pakke tingene mine og flytte? Tja. Jeg kunne ønske jeg skulle si at jeg håper det er lenge til neste gang, men det veit jeg jo at det ikke er og for å være helt ærlig så kunne jeg ikke ønske det heller.

MEN! Vi trenger ikke å flytte på oss før vi faktisk skal til Stockholm kjenner jeg. Litt ro i rumpa kan vi jo ha. Bittelitt hvert fall, hehe. Men man veit jo aldri med oss og det er både litt slitsomt, men mest gøy å tenke på😂❤️

Ellers er alt som det pleier folkens:

… Han prøvde seg på at det var derfor vi måtte flytte igjen. Nemlig fordi det egentlig ikke var plass til å tørke alt dette i hybelen etter at han har vært på is. Da fikk han nesten høyre skøyte i bakhodet.

Utover det er alt fint, nemlig illeluktende og alt annet enn rolig. Som det pleier med andre ord, og det er noe jeg skal prøve å aldri ta forgitt igjen etter at Covid-19 kom og minte meg på hvor heldig jeg egentlig er ❤️

Jeg håper du får en fin 17.mai-helg, at du har dobbeltsjekket at de du er glad i har det greit og at du ikke gruer deg. Klem fra meg!

4 kommentarer

4 thoughts on “Det gikk ikke helt etter planen…

  1. Dette ble litt vanskelig å forstå: “Jeg kunne ønske jeg skulle si at jeg håper det er lenge til neste gang, men det veit jeg jo at det ikke er og for å være helt ærlig så kunne jeg ikke ønske det heller”. What? Haha! 😉 God 17. Mai! Jeg skal feire helt alene. For det er det jeg ønsker, og jeg bryr meg ikke noe særlig om feiring! 🙂

  2. Selv har flytta, enormt mye.

    Siden jeg flykta fra Liverpool, til Blakstad, i Asker.

    Jeg er gardinprøvefan, og bestiller enormt mye gardinprøver.

    Bestemor Ågot sa det, at jeg er besatt av gardinprøver, og kalte meg ‘gardinprøvemannen’.

    Så sånn er det.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *