God helg og dårlig samvittighet

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

Hei dere, og god fredag fra en pottetett Martine❤️

Jeg nyser, snufser og hoster om hverandre, og jeg har hittil i dag gitt tre andre skylda for at jeg er i dårlig form. Det passer som vanlig dårlig, så jeg ber til høyere makter om at det på et mystisk vis har forsvunnet til i morgen.

Etter at jeg ble sluttet på videregående slet jeg lenge med å finne igjen den deilige og pirrende helgefølelsen, og nå er den mer tilstedeværende enn noen gang. Kanskje er det fordi jeg begynner å bli voksen, eller så er det fordi “alle andre” også har fri, noe som gjør at telefonen ikke ringer og mailen stort sett får være i fred.

I kveld har jeg og C booket møte med hverandre, haha! Han mente at det var total nødvendig, ettersom jeg ikke gjør annet enn å jobbe om dagen og fordi vi må få bestemt oss for de siste valgene i leiligheten vår. Han kommer til å være minimalt hjemme de to neste ukene, og derfor er i dag litt siste frist for oss. Derfor står det taco, vårt fremtidige hjem og julebrus på planen i kveld. Og ja, vi er sånne som drikker julebrus med begge henda i oktober – Og jeg elsker det.

I morgen har han kamp, og jeg skal sove lenge, henge med mamma og lillesøs, og så på kamp sammen med gjengen vår. Planen er også å sove over på Nesodden, hos mamma og pappa, før det er duket for nok en futsalsøndag.

PRIMABALLERINA!

Jeg håper helgen din blir som du håper, og om ikke så kan den jo bli ganske så bra for det💕

Stor klem fra hun som har liiiitt dårlig samvittighet for dårlig blogging denne uka. Det koker litt om dagen, og jeg prøver så godt jeg kan – Men det tror jeg dere veit. Om noen timer skal jeg putte samvittigheten i en skuff og la den bli der til hvert fall over helgen.

SNAKKES!

 

4 kommentarer

4 thoughts on “God helg og dårlig samvittighet

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *