Foto: Ida Fiskaa

Hallooo! Å som jeg håper at du har det bra i dag og at du har noe å glede deg til.

Dagens podkastepisode er hvert fall noe å se frem til, for i dag treffer jeg nemlig en diamant, med navn Ylva. Ylva Olaisen. Ylva er født i 2000, og artistkarrieren hennes startet da faren meldte henne på en sangkonkurranse. Nå kan hun kalle seg artist, og hun opptrer for fullsatte saler, landet over. Ylva er rå, selvstendig og tøff. Og dyktig. Du vet sånn gåsehud-dyktig. Amazing. 

Jeg er spent på hvem hun er, uten mikrofonen i hånda og hva som driver henne. Vi skal snakke om musikken hennes og hvor den kommer fra, for hva handler den egentlig om? Vi skal også snakke om kjærlighet, utroskap, venner og selvtillit. For jeg vet at hun har måtte jobbe med den. Og det å vise finger’n til janteloven.

Du finner episoden der man finner podkast ved å søke etter ‘Sykt Ærlig Med Martine’ på feks iTunes, Spotify eller i podkastappen (kan lastes ned for de med Android eller andre mobiler)🖤

Takk for at du lytter, det er skikkelig stas – Og tro meg: Det er MYE å glede seg til fremover! 

 

I går var det to stykker som spurte meg om hvordan det går, sånn egentlig. Jeg lurte litt på hvorfor de egentlig la på sånn egentlig, men det fikk meg til å tenke. For hvordan går det sånn egentlig?

Her i USA slenger både han jeg møter i døra på vei inn på treningssenteret, hun i kassa på butikken, Uber-sjåføren og en jeg skumper borti på gata how are you etter meg, i ren høflighet. Man behøver ikke å svare en gang. Det er jo litt sånn vi er vandt til hjemme også. Du vet når vi treffer en gammel bekjent på butikken og personen spør hvordan det går. Jeg svarer hvert fall bra på kommando, eller ja, på spørsmålet om alt er bra. 

Og stort sett så gjør det jo det, heldigvis. Nå også. Det går bra, men jeg skal innrømme at jeg føler at jeg har mista meg selv litt de siste ukene. Den siste måneden. Jeg har liksom ikke orket å ta tak i meg selv, å ta ansvar for meg selv og ta vare på meg selv. Det har vært så mye annet som har krevd sitt, at det har vært så enkelt og behagelig å bare la det flyte. Jeg har rett og slett glemt meg selv litt, og glemt alt det som skal til for at jeg skal føle meg bra. Jeg har sovet alt for dårlig, spist alt for dårlig og glemt alt som skal til for at jeg skal ha det best mulig. Jeg har heldigvis fått bevegd mesterverket mitt denne uka, som er en viktig faktor i min trivsel, og jeg jobber iherdig med resten nå. 

Det føles skikkelig… BLÆÆÆÆH. Dritt. Kjipt. Irriterende. Nesten flaut? Akkurat som at jeg skammer meg litt. Ikke at jeg vet hvorfor. 

Kanskje fordi jeg ikke har klart å opprettholde det jeg gjerne ønsker? At jeg føler litt at jeg har feilet? Det er tullete, for jeg vet at det heter å være menneskelig. Men allikevel. 

Jeg skulle ønske at det bare var å knipse med fingrene, så følte jeg meg som den dronninga jeg vil føle meg som, men jeg vet at det krever sitt. Å ta grep, å ta tak. Det er drittungt når man først har sluppet alt som er. Alt av rutiner. Og ting som egentlig får meg til å føle meg bra i hverdagen, sånn ellers, føles nå ut som et herk – Fordi jeg må komme inn i det igjen. Det er sånne små dustete ting som morgensmoothien min. Da jeg kom hjem til Norge gikk blenderen min i tusen knas, så da ble den automatisk kuttet ut av rutinen. Jeg kunne ikke trene, så da forsvant det. Jeg hadde jetlag, så søvnen min ble snudd på hodet og jeg rakk aldri å hente meg inn. Dagene var så hektiske at jeg ikke prioriterte å spise før jeg var så sulten at det nesten gikk rundt for meg. Ah… Og sånn har det bare fortsatt. Jeg har liksom ikke gjort noen ting som har vært bra, riktig eller fornuftig. Og nå går det ikke mer. Jeg synes liksom jeg skylder meg sjæl i å ta bedre vare på meg. Jeg veit jo at det er det viktigste av absolutt alt. Det er litt som at man må ta på seg sin egen maske før man hjelper noen andre på flyet. Sin egen redningsvest. 

Jeg vet egentlig ikke hvorfor jeg sier dette, jeg bare… Noe sier meg at jeg neppe er alene om å føle at jeg har kjørt på, glemt å puste og glemt å ta vare på meg selv i det siste. Og det er greit, det er livet, jeg veit det. Men jeg vil så gjerne leve livet, ikke bare overleve, ikke sant. Så ja. Jeg sier det for å minne deg på at du fortjener å ha det bra, og at du ikke bare kan kjøre på, å glemme deg.

Ikke jeg heller. Så i dag skal jeg lage meg en bra dag. Min har jo nettopp startet her, og om du er hjemme i Norge, så har du fortsatt tid til å gjøre noe bra for deg i dag du også. Og i morgen. Om det så er å gå en liten tur, ta en ordentlig dusj, legge oss en time før, spise noe vi vet gjør oss bra, for at vi skal føle oss bra, drikke nok vann eller bare si nei til noe som kun suger energi. 

For det hjelper jo ikke at alt er bra, om ikke vi har det bra – Ikke sant! 

Så ja, dette var min melding til deg og til meg. For nå har jeg sagt det høyt at jeg skal sørge for at jeg skal ha det bra og gjøre det som gjør at jeg har det – Så da er det litt vanskeligere å la være.

Og en ting jeg SKAL gjøre i dag: Bestille time hos en frisør. Det kråkereiret over her behøver litt magi og jeg tror at fake it till you make it funker. 😅

Jeg håper du har det fint, sånn på ordentlig, at dagen din har vært bra og du? GOOOOD 1.desember a ❤️ Tenk at det allerede er desember.

HALLOHALLOHALLO ❤️

Vet du, i dag har vi bodd i USA i to måneder allerede. Tenk på det! På en måte så føles det ut som at vi har vært her i all evighet, men på en annen side så føles det ut som at vi nettopp kom. Jeg tror faktisk at det har vært de to mest innholdsrike, spesielle, utfordrende og kule månedene i mitt liv.

Det har vært flere oppturer enn jeg hadde turt å drømme om, det har vært tøffere enn jeg hadde trodd, men samtidig bedre enn jeg kunne forestilt meg. Jeg har grått nok av tårer, men også ledd det dobbelte. Hvert fall. Jeg og C har blitt enda tryggere både sammen, men kanskje spesielt hver for oss, minnebanken har blitt enda fullere og dette eventyret har nettopp begynt.

Det er cirka syv måneder siden vi flyttet hjem fra en beintøff sesong i Stockholm preget av stengte grenser og dummekorona, og det føles nesten ut som et annet liv. Det gjorde dette som vi står i akkurat nå ut også, da jeg var hjemme en tur i Norge. Det er liksom så fjernt. Så annerledes. 

Men i allefall: Vi trives! Denne sesongen er og vil være spesiell, og vi står i en krevende situasjon, som koster ekstremt mye – Men jeg vet at det er riktig. At det er verdt det. Både for han, meg og oss. Vi vet enda ikke hvor vi skal feire jul, eller hvor familien vår skal bestille billetter til (å som jeg gleder meg til det. Gidder ikke tenke på at korona kanskje kan ødelegge det!!!!) eller hva som skjer om én uke. Men, det er sånn er det nå, og vi står så støtt som mulig i det. 

I skrivende stund sitter jeg rundt kjøkkenøya i leiligheten vi bor i nå (housetour finner du HER), utenfor skinner sola og jeg prøver å få unna litt jobb. Vi har ikke turt å kjøpe så mye som en julekule til leiligheten her, ettersom vi ikke vet hva som skjer fremover eller hvor vi skal være. Ikke det at det bugner av julestemning her heller. Jeg druknet nesten i julestemning i New York, men i denne temmelig tomme leiligheten, med sola som skinner og en værmelding som melder om knallsol og 24 varmegrader de kommende dagene så sliter jeg litt med å finne den. Ja, til tross for at det er pynta til jul både her og der. 

Ellers? Jeg var i et veldig spennende møte dagen før jeg reiste tilbake til USA, som jeg har begynt å jobbe med og som kommer til våren… Jeg holder også på med litt annet sprell, som jeg gleder meg skikkelig til å dele. Ja, og i går var vi på Disney On Ice i hallen hvor C spiller. Det var skikkelig koselig, nostalgisk og stas! 

Nå skal jeg fullføre spørsmålsrunden jeg begynte med på Instagram (@martine.halvs) og dagens jobb. Det er rart at klokken ikke har bikket 15.00 her en gang, mens dere der hjemme snart skal tenke på å legge dere. Jeg lurer på om jeg noen gang kommer til å vende meg ordentlig til det… 

PS: Om du vil ha et koselig gavetips eller tips til en oppmerksomhet. HER kan du bestille melkehjerter, å skrive eget navn eller en kort hilsen på boksen. Det er skikkeligskikkelig koselig ❤️ 

Jeg håper du har hatt en fin start på uka – Og at du har gjort noe bra for deg selv i dag. 

Stor klem fra meg, 

 

Hallo fra New York ❤️

I skrivende stund ligger jeg i hotellsenga på Hotel Plaza, og føler meg minst like begeistret som det Kevin gjorde i Home Alone 2. Minst. 

Jeg har vært i NYC en gang før, og da sa jeg høyt at jeg en dag skulle bo på dette hotellet. Tanken slo meg ikke en gang da jeg booket inn de to første nettene her på Arlo Midtown (et veldig ålreit og hipt hotell), men da jeg gikk forbi byens flotteste hotell på vei fra Central Park i går kunne jeg ikke dy meg. Jeg gikk rett inn i resepasjonen, forbi det fantastiske juletreet ved inngangen og lurte på om de hadde et ledig rom. Det hadde de, og vipps så ble det en natt til i New York – Og en opplevelse for livet i minneboka. 

Det er flere som har lurt på hvem jeg har reist sammen med, og jeg har hatt med meg mamma hit. Og veit du… Vi har hatt noen av livets fineste dager, begge to. Ta en titt:

Den feteste skinnbuksa jeg har sett finner du HER – Kåpa finner du HER – Skoene er fra Alexander Mqueen, men du finner nesten identiske til en slant i forhold (har hatt de i fire år selv før jeg kjøpte disse) HER

PS: Rabattkoden MARTINE30 gir 30 % hos NA-KD og MARTINE35 gir 35 % på NLY by NELLY!

Nå ligger jeg som sagt i senga på hotellet, og om en timestid skal jeg se kampen til C herfra. Jeg ser han igjen på lørdag etter tre uker borte fra hverandre, og jeg gleder meg så. 

Jeg sa det på Insta her om dagen, men det er ganske rart å tenke på hvor kjipt og vanskelig jeg hadde det for én uke siden – Og hvor fantastisk jeg har det akkurat nå. Jeg veit det føles umulig når det er som tyngst, men en dag vil du sitte med sola i fleisen og ting vil føles bra. Jeg lover. 

Jeg fikk forresten svar fra sykehuset om resultatene fra koniseringen idag, men det får vi snakke om seinere. Jeg har bare lest brevet og tenkt til å tenke på det når jeg ikke er her og lever livet til det fulle. 

Jeg håper du har det bra❤️ Husk å bruke huet om du handler på Black Friday og ta vare på deg selv! 

Her har du forresten er liten liste med mine gjeldene rabattkoder for Black Friday, i tilfelle det passer fint for deg:

Koden MARTINE30 gir 30 % rabatt på ALLE ordinære varer hos NA-KD

Koden MARTINE35 gir 35 % rabatt på alt fra NLY by NELLY

Koden Martine10 gir 10 % ekstra på ALT hos ICANIWILL

Koden MARTINE10 gir 10 % rabatt på alt hos MandySkin

Koden 445410 gir 5 % ekstra rabatt på alle Black Week Deals hos Ellos

PS: Har du sett en nye vloggen min på YouTube? Der forteller jeg hvorfor jeg må operere nesa på nytt og jeg viser frem en litta haul fra NA-KD! Du kan se den HER

SÅNN! Det var det jeg hadde på hjertet for denne gang, hehe. Jeg sender deg en stooooor klem, fylt av masse julestemning herfra, 

Ukas podkastepisode er i samarbeid med Maja.no, som er rask, trygg og digital helsehjelp for kvinner. Jeg har gledet meg stort til denne episoden! For litt siden fikk jeg nemlig innsendt spørsmål fra dere som lytter, og det kom SÅ mange interessante, gøyale og spennende spørsmål. Jeg har derfor invitert inn Andrea, som er en av Maja sine dyktige leger, til å svare på spørsmål om alt fra klamydiasex, til utflodsspørsmål, til å hoppe over mensen og ja, en deilig bunke av nyttige og bra spørsmål – Om månedens tema, nemlig kvinnehelse – Ja, og det er jo også en del relevante spørsmål for gutta her. 

Jeg gleder meg så til dagens episode, og jeg håper at du gjør det samme! Å, så deilig og befriende det er å kunne stille en lege de derre spørsmålene jeg tror de fleste av oss lurer på, som kanskje ikke akkurat er noe man tar opp under familiemiddagen eller som google kanskje ikke er din bestevenn til å svare på. 

For kan man ha klamydia uten å merke det og kan sopp i underlivet smitte til partner? La oss spørre Andrea!

Du finner episoden der man finner podkast ved å søke etter ‘Sykt Ærlig Med Martine’ på feks iTunes, Spotify eller i podkastappen (kan lastes ned for de med Android eller andre mobiler)🖤

Nå er det lenge siden jeg har vært her inne og oppdatert dere på livet. I det siste har jeg kjent at jeg har savnet det. Det å bare skrive og dele, helt ufiltrert og ærlig. Uten begrensinger.

Hvorfor det plutselig ble stille her inne og sjeldnere oppdateringer? Jeg vet ikke. Det har vært mye lenge. Mye rart og mye spennende. Flytting til USA, jobb døgnet rundt, bokutgivelse, andre prosjekter, operasjon… Ja, livet. Det har skjedd. Men jeg savner å dele om det her inne.

Og hvorfor ble det egentlig sånn at blogg sluttet å være en greie? En etter en har gitt seg, og jeg får ofte spørsmål om jeg har tenkt til gjøre det samme. Men nei. Jeg er så glad i bloggen min, og plattformen. Det er så mye mer personlig her, og det er enklere å være personlig, enn når man danser en trendy dans på TikTok eller slenger ut et bilde med én setning med informasjon. Jeg vil bli kjent med de jeg følger, jeg vil vite hvem de er og ikke bare hva de har på seg, hva de har spist til middag og at de er på trening. Jeg har tenkt mye på det i det siste, og det er ikke noe gærent i det – Men jeg savner personlighet og tilhørighet, og bloggen gir meg det. Det var her alt startet, og det er her jeg kan dele alt hva jeg vil, uten å tenke på vinkler, poseringer eller når det er gunstig å poste. For ja, jeg kjenner at jeg både trenger og har lyst til å skrive igjen. Kanskje bok nummer to gjorde at jeg har behøvd en pause fra å skrive? Jeg tror kanskje det. 

Psst! SE så fin denne kåpa er. Den er perfekt. Den er fra NA-KD HER og du får 30 % rabatt på alle ordinære varer derfra med koden MARTINE30. 

 

Jeg har jo begynt med YouTube (abonner gjerne HER), men det skal ikke utelukke bloggen. Det er jo så mye jeg har lyst til, og en av tingene er å ta dere med på livet og på reisen min. Om det så er visuelt på YouTube eller her. Jeg har lekt med tanken om å lage en til podkast, for å kunne skravle rett fra levra om livet og om hva som skjer, men jeg vet ikke. Og hvem skulle jeg gjort det med? Sølve kanskje, men han har nettopp laget en veldig gøyal podkast med Christoffer som heter Homorakel (anbefales) eller kanskje Hanna Martine? Ikke at jeg har nevnt det for noen av dem. En gang i fremtiden kanskje? Sykt Ærlig Med Martine lever sitt beste liv, og fysøren så mye fint og viktig det kommer fremover – Og hvor mye fint det har vært denne høsten. På lørdag spilte jeg inn en… Helt rå episode. Ekstremt. Den ga meg bakoversveis og jeg forsvant inn i den to timer lange samtalen. GLED DEG!

Uansett. Velkommen inn hit igjen. Om du er en trofast venn her inne, eller om det er første gang du har fått surra deg inn hit. Velkommen skal du være ❤️ I skrivende stund sitter jeg på flyplassen i København. Jeg skal snart gå ombord i flyet som skal ta meg videre til New York. Og vet du? Jeg skal være et par dager der jeg. Å bare nyte og oppleve, og jobbe litt. Jeg har alltid drømt om å gjøre besøke New York før jul, og nå skal jeg gjøre det. Det føles som en seier, og det kribler i kroppen. La oss bare håpe at jetlaggen ikke blir like ille som når jeg kom hjem til Norge sist 😅

Jeg har ingen store planer, annet enn at jeg vil hilse på Times Square igjen og gå en tur i Central Park i morgen. Kanskje med en smoothie i hånda. Etter et par dager skal jeg dra videre til C. Han kom tilbake til Greenville i helgen, og har spilt to kamper der. Bosituasjonen og livssituasjonen vår er veldig spesiell om dagen, og vi har vært innstilt på at den vil være det denne sesongen. Om vi skal til LA neste uke eller om fire uker igjen veit jeg ikke. Hvor vi skal feire jul? Veit ikke. Alt avhenger av hockeyen. Heldigvis trives vi godt begge steder, men det er spesielt å ikke vite hva som skjer i morgen. Når det er sagt, så må jeg skryte litt av C. Jeg er mektig imponert over han, hva han står i og hvordan han leverer. Han reiser USA rundt, han er opp og ned mellom to lag, innfinner seg, endrer tidssone og presterer. At han klarer det, og så jævla bra også, er bare å ta av seg hatten for. Som en det var kult å få tilbakemelding av sa til han “du kommer på jobb hver dag du, og leverer”. Det gjør han, til tross for at omstendighetene egentlig tilsier alt annet. Det blir spennende å se hvor dette tar veien ❤️

Når vi ses igjen om noen dager er det tre uker siden sist, og det skal bli veldig fint å se han igjen. Jeg tror han trenger det også. Det er tøft å være alene på den måten, i den situasjonen han står i. Men igjen, han løser det som en helt. Okey, nok kliss! Men da veit du hva som skjer, hehe.

Takk for at du stakk innom, vi snakkes snart igjen. Nå skal jeg ta fatt på New York jeg, og på flyet skal jeg se siste episode av FURIA på Viaplay. Den anbefales på det sterkeste! 

Husk å følge meg på Instagram (@martine.halvs). Har du noen tips til hvor jeg burde spise eller hva jeg burde gjøre i NYC, send meg en DM eller legg igjen en kommentar.

Klem,

Reklame | Ellos

HEIII FINE! 

Det er Black Week hos Ellos, og jeg har fått lov til å dele ut en rabattkode som jeg 5 % ekstra rabatt på alle Black Week deals! Koden er 445410, og er gyldig ut 30.11. 

Her har du noe av det jeg har lagt inn i ønskelista mi…🖤

Denne liker jeg SÅ godt! Du finner den HER

Tommel opp for rosa også i jula 💕 Denne finner du HER, og den finnes også i sort. 

AAAAH, så kule!!! Denne ullgenseren vil jeg bo i 🤎 Du finner den HER, i begge fargene! 

Klikk HER for den perfekte blå skjorta 💙

Denne genseren liker jeg veldig godt! Den passer liksom til alt, og kan både pyntes opp og ned. Bær den casual til en jeans, eller til skinnbuksa med en blazer over! YEY til tidløse go to-plagg. Du finner den HER

Hva med for eksempel denne blazeren i skinnimitasjon? I LOVE IT! Du finner’n HER

Dette loungesettet i nynyydelig materiale! Sleng blazeren over her, også har du et gjenomført, stilig og driiiitfint antrekk. Hilsen hun som du garantert kommer til å se i akkurat det😂 Du finner settet HER

Om du digger noe av dette eller ei, så er jeg sikker på at Ellos har noe for deg. Yes, et søtt lite rim der ja, hehe! Neimen helt seriøst. Ellos har noe for alle og enhver, i alle størrelser og fasonger. Og Black Week er jo en fin anledningen til å investere i plagg som kan leve lenge, som du kan bruke om igjen og som fornyer garderoben – På salg! Husk å legge til rabattkoden 445410 for 5 % ekstra på alle Black Week Deals. 

Om du vil ta en titt allerede nå, så kan du klikke deg rett inn på www.ellos.no HER

Reklame | Sinful

Hallooo på deg 🧡 

Her kommer det en innlegg fullt av gøyale, spennende og intense favoritter. Sinful har nemlig spurt meg om å dele mine topp ti favoritter fra dem, og det kommer støtt at stadig et spørsmål fra dere om jeg har et tips på samme front, så her kommer det. Ja, perfekt timet for Black Week-salget til Sinful…

 

1. Satisfyer Pro 2 Next Generation Klitorisstimulator Limited Edition: Den er like fancy (men enkel) som den høres ut. Den har 11 forskjellige programmer og den er designet for ekstase. Jeg liker veldig godt at man får MYE for pengene, og nå får du enda mer for pengene. Nå koster den nemlig 369,-. Du finner’n HER

2. Womanizer Classic Klitorisstimulator er høyt oppe på lista, for nr. 1 og 2. er nemlig begge like rå – Men allikevel forskjellige. Jeg har jo hyllet womanizeren ganske så mange ganger før, men den fortjener det igjen. Selv Lilly Alen hevder at den har forandret livet hennes, haha! Og vet du? Den er nesten aldri på tilbud, men nå er den det HER.

3. Amaysin Love Egg Oppladbart Fjernstyrt Vibratoregg ❤️ Den er oppladbar og fjernstyrt, og ja, det gjør det jo litt ekstra spennende. Den har 20 forskjellige vibrasjonsmønstere, og kan styres alene av deg eller sammen med partner. Faktisk fra opp til 10 meter avstand. HEHEHE! Du finner det HER

4. Fantasy for Her Fjernstyrt Vibratoregg kunne like godt stått over som under forrige punkt. Det er faktisk ganske lurt for knipe- og bekkentrening! Vinn-vinn si. Den er også trådløs og koster 259,- HER nå. 

5. Dette er et veldig gøy spill! Det heter Bonbons Lucky Love Terningspill og det består av tre terninger. Nå en terning kastes får man vite hva som skal gjøres, hvordan det skal gjøres og hvor det skal gjøres. ARTIG SI, hehe! Du finner det HER. Og jeg må bare… Det er jo genialt om man vil finne på noe sprell? Eller trenger å sprite opp hverdan litt! 

6. Sinful Deluxe Massasjestav er ganske kraftig, men den duger for å si’re sånn……… Du finner den HER!

7. Dette er for par, ja, eller en svært fuktig fest, haha! Det er samme terninger som blir brukt i Fifty Shades Of Grey, og terningene bestemmer hvor og hva. GØY, rimelig og kreativt! Du finner de HER. De er litt det samme som punkt nr. 5, men allikevel ikke. 

8. Satisfyer Sexy Secret Appstyrt Trusevibrator. Jeg ble helt svett av å skrive det, lol. Den styres med en app, legges i trusa og ja, resten skjønner du selv. Du kan styre den, eller partneren din kan styre den. Den er forresten helt vanntett og ja… Hva mer kan man si?😂 Du finner den HER

9. Noen spiller monopol, andre spiller You and Me Erotisk Spill… Det finner du HER

10. Sist men ikke minst: Denne rakker’n over. Den gir 3-i-1, og gir liksom alt. Du får den for 219,- HER… 

Okei, det var mine topp ti tips fra Black Week-salget til Sinful. Om du lar deg friste av en av tingene eller alle, så vil jeg uansett tipse deg om å sjekke ut alt det andre de har å by på også. Utvalget er nemlig gigantisk, og de har noe for alle og enhver, uansett hva man liker eller ei. Klikk deg inn HER for å sjekke ut utvalget og salget.

PS: Sinful leverer forresten alltid diskret og raskt, i en grå, kjedelig pappeske – Bare så du veit det. 

KOS DEG! VI SNAKKES ❤️

Foto: Astrid Waller

Maren og mammaen hennes, Karianne har alltid hatt et godt forhold. Karianne kan ikke huske sist hun tok livmorshalsprøve og da hun ignorerte brevet fra Kreftregisteret, forsøkte Maren å mase på henne, men det hjalp ikke. Karianne følte at det ikke gjaldt henne og prioriterte det ikke. Nå kjemper hun sin livskamp, sammen med Maren og familien. Da Karianne fikk vite at hun har livsmorshalskreft insisterte Maren på å få tatt en celleprøve. Da svaret kom viste det seg at hun hadde lavgradig celleforandringer og Maren tenkte det verste med en gang. På neste kontroll hadde forandringene heldigvis blitt normale igjen.

I dag er Maren gjest her hos meg for å dele sin historie, om hvordan det er når mamma er kreftsyk og om viktigheten av å sjekke seg. Og om du tilfeldigvis er en av de som har utsatt celleprøven, som har glemt å bestille time eller tenker at det ikke gjelder deg – Hør denne.

Du finner episoden der man finner podkast ved å søke etter ‘Sykt Ærlig Med Martine’ på feks iTunes, Spotify eller i podkastappen (kan lastes ned for de med Android eller andre mobiler)🖤 

Reklame | Maja.no

Når du kommer på at du bare kan klikke deg inn på maja.no for å fornye p-pille resepten din, når du ikke kjenner igjen deg selv etter å ha begynt på ny prevensjon, når huden krangler eller du endelig har blitt kvitt soppinfeksjonen…

Fordi Maja har hjulpet deg 💜

Ah, jeg er så takknemlig for Maja! Det er som en venninne, som alltid er der og som alltid har gode råd, og svar å komme med. For er det noe jeg ofte har følt og føler meg alene om og fortvilet for, så er det kroppen min og helsa mi. Om kvinnehelse. Jeg har savnet både svar, kunnskap og hjelp, om mellomblødningene fra prevensjonen min har kødda med meg i ukesvis, om den forbanna fiskelukta ikke har gitt slipp eller om det klør og svir, uten at jeg har forstår hvorfor. Hvorfor lukter det sånn, hvorfor har jeg det sånn, er dette normalt, hva fungerer for meg, hva fungerer ikke for meg. 

Maja.no tilbyr rask, trygg og digital helsehjelp for kvinner. Om du for eksempel mistenker at du har urinveisinfeksjon, så fyller du ut et skjema (HER), så får du svar innen fem minutter, innen for Maja sine åpningstider. Og da får du både hjelp, råd og resept – Om du behøver det. Det er temmelig chiller’n å få svar innen fem minutter, for å si det sånn. Eller om du er usikker på om du har en kjønnssykdom. Da kan du bestille en test, som blir levert hjem på døra samme dag. Eller om du for eksempel trenger hjelp med prevensjon, hud, bakteriell vaginose eller sopp. Maja stiller opp!

Og vet du hva? Det har de også gjort i podkasten min, Sykt Ærlig Med Martine. Denne måneden kommer det nemlig en ekslusiv og sykt interessant episode! Andrea, en av Maja sine dyktige leger en nemlig gjest (iiiik!!). Jeg har stilt haugevis av spørsmål fra dere, som Andrea svarer på. Om alt fra sex, kjønnssykdommer, kroppen vår og noen av de spørsmålene jeg tror mange av oss lurer på, men som vi aldri stiller… 

For å si’re sånn: GLED DEG! 

Men ja, da veit du det da. At neste gang det klør, lukter eller det er noe som skurrer – Så kan du klikke deg rett inn på www.maja.no, og få hjelp! Du trenger bare å gjøre dette…

Også skjer dette:

Og dette:

Takk Maja for at dere finnes og for at jeg får lov til å samarbeide med dere, så ingen av de rå damene i gjengen min på sosiale medier behøver å lure, vente eller å føle seg aleine.💜