Hvor ble august av? Dagene og ukene går så fort at jeg føler at jeg sliter med å holde følge. Altså, wow! August har både vært innholdsrik, lærerik og givende. For første gang på så lenge jeg kan huske startet jeg ikke på skolen i august, og bare det har vært rart. 

Månedens nedtur: 

Jeg vil ikke kalle det en nedtur, for det var så mye mer enn som så. Jeg mistet bestemor i slutten av juli, og vi begravde henne i august. Det var vondt, sårt, trist, men samtidig veldig flott. Jeg er så takknemlig for alt som har vært, og til tross for at sorgen til tider er ordentlig vond er jeg glad for at begravelsen hennes ble så fin som den ble. Jeg tok til mot å holdt tale, og det er jeg veldig glad for at jeg gjorde. 

Månedens opptur: 

At det har gått SÅ himla fint å flytte til Sverige. Vi har blitt tatt i mot med åpne armer, leiligheten er fin og stedet er midt i blinken!

Månedens favoritt antrekk:

Det må være dette. Det er jo litt komisk, for dressbuksen kommer fra Dressmann og jeg har rett og slett arvet den fra C, haha. Jeg elsker når man kan ta på seg kule bukser, kule gensere og kombinere det med t-shirts, kule skjørt og ikke minst lekre sko. Det er noe av det jeg gleder meg mest til med høsten!

Månendens oppgjør:

– Jeg føler at jeg har hatt et lite oppgjør med meg selv. Jeg føler at jeg plutselig tok et gedigent byks og vokste veldig på kort tid. Jeg tror mye av henger sammen med at jeg turte å løsrive meg litt og satse litt på meg selv. Det skal jeg jaggu fortsette med også!

Månedens irritasjonsmoment: 

– Det er mye som irriterer meg. Alt fra politikk, kriminalitet og annen møkk. Men for min egen del så syntes jeg at jeg har brukt liiiiiitt mye penger den siste måneden. Jeg kjøpte jo inn litt nytt til leiligheten, men føler også at vi ikke har falt helt til ro med tanke på rutiner og sånt. Det har gjort at vi nok har brukt mer penger enn nødvendig på for eksempel mat. 

Månedens opplevelse:

– Det må bli Zuccarello All Star Game. Der hadde jeg det kanongøy!

Månedens blogginnlegg:

– Jeg har hatt mange veldig godt leste innlegg i august, noe som er veldig hyggelig. Det er alltid stas at det man skriver blir lest! Det jeg selv kanskje vil fremme er dette: Kjære alle pappatrenere

Månedens mål:

– Har vært å komme meg på trening! Jeg er veldig fornøyd, for jeg har faktisk vært overraskende motivert og flink. Jeg har vel besøkt treningssenteret mer denne måneden enn jeg har gjort de tre forrige månedene, og jeg har vært flink til å komme meg ut i naturen. Dette har jeg bestemt meg for å videreføre til september, for jeg merker hvor godt kropp og sjel har av det! 

Månedens øyeblikk: 

– På søndag var vi en gjeng ute i skogen, og det må være august’s fineste kveld – Uten sammenlikning. Bål, musikk, ro, grillings og gode samtaler… Ja takk til flere sånne kvelder. 

Nå er jeg på vei til ett par møter, og jeg kjenner at jeg gleder meg til september! I kveld skal jeg henge med familien, og det gleder jeg meg til. 

Kick ass

// Marty

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *