Er ikke Grunde og jeg venner lenger?

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

LØRDAG – og snart ferie! Jeg gleder meg enormt, men først så tenkte jeg å svare på noen av spørsmålene som har dukket opp i innboksen den siste uken da det har vært en god del! 

Er ikke du og Grunde venner lenger? Jeg ser dere aldri sammen lenger.

– Dette er det flere som har spurt om! Jeg er Grunde er like gode venner som alltid, det eneste er at jeg har jobbet 24/7 de siste ukene og han har vært høyt og lavt, og overalt. Vi snakker sammen hver eneste dag og han er fortsatt min bestevenn:) 


KUL, hæ?
 

Hvordan blir det å flytte fra vennene dine her hjemme?

– Det er jeg ikke redd for i det hele tatt faktisk. For det første vil jeg tørre å påstå at hvis det er ekte vennskap har ikke distanse noen ting å si. En av mine bestevenninner har bodd i Tsjekkia de to siste årene, og Australia noen år før det, og det går helt fint. Nå kommer jeg til å være mye hjemme grunnet jobb, så det stresser jeg ikke med i det hele tatt. 

Er du venn med de andre bloggerne?

– Det kommer helt an på hvem man snakker om, men jeg tror jeg er venn med alle jeg har møtt, haha:) Digger faktisk miksen av bloggere i Norge, og det er alltid kult å henge med de!

Hvilke blogger leser du?

– OOOI. Jeg leser ingen fast, men klikker meg inn her og der fra tid til annen. Jeg kan finne en blogg med ti lesere og lese den i timesvis! Men i forbindelse med å hente inspirasjon og sånt skroller jeg bare rundt og forsøker å holde meg oppdatert 🙂 Blogg er jo sinnsykt underholdende! 

Hva irriterer deg mest med bloggbransjen?

– Haha. Bloggbransjen er litt overfladisk, men det er ikke noe som irriterer meg, for sånn er det bare. Jeg vil heller bruke ordet “synd”, for jeg syntes det er synd at bloggerne i Norge er for dårlige til å heie hverandre frem. Jeg føler at det er litt om å gjøre og ikke sende trafikk til hverandre eller skryte av andre. Det hender jeg irriterer meg over noe noen har skrevet, men det er ingen jeg ikke liker. Jeg tror hele bloggbransjen i Norge hadde tjent på at man ikke var så gjerrige og at man bygde opp hverandre 🙂 (pssss: Dette gjelder ikke alle) 

Hvor kjøper du klærne dine?

– Jeg har faktisk ingen favorittbutikk. Jeg har merker jeg digger, men jeg liker å kombinere salgskupp med investeringer. Jeg tror jeg omtrent ser en mulighet i hvert eneste plagg! 


Disse joggeskoene presterte jeg å glemme i Strømstad i Sverige. De var kjøpt på sikkelig salg, men hjertet mitt gråter litt over det. De var så digge!

 

Hvordan redigerer du bildene dine?

– Jeg bruker VSCO. Jeg redigerer kun lys og filter i bildene mine! Jeg publiserer aldri bilder på VSCO og kommer heller ikke til å gjøre det.

Kunne du tenke deg å starte opp en Youtube-kanal?

– Man skal aldri si aldri! Jeg har tidligere kun postet en videoblogg, men tenker faktisk å lage en når jeg er på ferie nå 🙂 Det siste året har jeg ikke hatt mulighet til å fokusere på noe annet enn de kanalene jeg allerede har, men det hadde vært kult å prøve!

Du svarer sjeldent på kommentarer i kommentarfeltet, hvorfor?

– AAAH, jeg vet. Det er rett og slett fordi jeg altfor sjeldent orker å gå inn i det og eksponere meg for hva som står der. Jeg elsker å diskutere og debattere, men jeg vet at jeg går fort i kjelleren hvis det er mye stygt der. Jeg svarer alltid på private meldinger og på mail 🙂 Jeg skal også prøve å manne meg opp litt og bli flinkere til å svare, for det er jo stort sett hyggelig. 

Handler du fortsatt på ZARA til tross for de små buksestørrelsene?

– Jeg har ikke vært på Zara siden jeg skrev innlegget. Jeg tenkte faktisk at jeg skulle gå innom idag. Jeg skulle bare så iherdig ønske at noen kleskjeder tok til seg kritikken og utvidet! 

Skal du reise noe i sommer?

– JAAAAAAA!! Jeg tror aldri jeg har lengtet så etter litt ferie. Jeg reiser til Mallorca på mandag og hele kroppen verker av lengsel. 
 

Nå skal jeg fullføre siste dag på jobb før ferie med stil, og håper dere får en amazing lørdag.

xx

// Marty

 

 

 

 

 

6 kommentarer

6 thoughts on “Er ikke Grunde og jeg venner lenger?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *