Det var på tide!

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️


 

Jeg trodde faktisk ALDRI at jeg skulle få den typiske sommerferie-følelsen igjen, men i dag har jeg den sannelig. Jeg har ENDELIG litt sommerferie, og det føles bedre enn noen gang. Det er ironisk nok bare 14 dager, men det er det lengste jeg har hatt ferie det siste året og det føles godt. I morgen skal jeg sove lenge uten noen alarm, selvom jeg vet at jeg antakeligvis kommer til å våkne i åtte-tiden for det. Jeg lever hvert fall i håpet om at jeg klarer å sove litt lenger enn vanlig. Etter det skal jeg antakeligvis inn til Oslo og møte fine Jakob, for så grille med fæmmen. Flyet vårt går ikke før 20:00 på mandag (til min fortvilelse), så jeg har litt tid til å fikse på mandag også. 

I dag kostet jeg på meg og kjøre inn til Bogstadveien i Oslo etter jobb, kun for å titte en times tid. Jeg dro like fort som jeg kom, for det var så mye folk, salgshysteri og en slitenMarty. Uansett så har jeg akkurat ryddet i klesskapet og jeg er fullstendig klar over at jeg ikke behøver noe som helst. Hvis det er noe jeg kunne kjøpt er det noen tilskudd til sminkepungen, men jeg tror faktisk ikke jeg kommer til å bruke et gram sminke på ferie – Og da er det vel like greit å la være.

Nå har jeg akkurat slukt litt pizza og skal se Criminal Minds med søs og C. Jeg lengter etter hvilepuls og håper at den er rundt hjørnet. 

PS: Blåggisen skal SELVFØLGELIG med på ferie:)

// Marty

8 kommentarer

8 thoughts on “Det var på tide!

  1. Så sommerlige og fine bilder! Liker at du endelig har følt på feriefølelsen igjen, det er viktig å nyte den så lenge du kan 🙂 Brått blir den borte igjen – tror det er sånn det er å være voksen, haha. Kos deg med Criminal Minds og nyt kvelden!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *