Vi har da alle mista hodet?

Categories Blogg

Alle fotballfans, sportsinterisserte og mulig blogglesere, har vel fått med seg helgens hendelse med John Arne Riise. En mann, jeg tør å si at vi har en skrekkblandet fryd for. En hendelse der han mister hodet, og drar det for langt. Uheldigvis for John Arne, elsker media han, og det blir helgens sportsnyhet. For vi hadde vel ikke laget ett like stort oppstyr, hvis jeg, som kvinnelig fotballspiller hadde gjort det samme? Eller hvis 20 åringen på Start, hadde gjort det samme? Nei, det nekter jeg å tro. For tro det eller ei, så er det ikke så unormalt – alle har vel mistet hodet? Og det er vel mye mulig at vi alle har ropt mye av det samme til TV, mens vi har sett på? 

Er problemet at John Arne Riise er for stor? Blir han for stor for norsk fotball? Er det sånn at det er lettere å slakte han? 
Og ønsker vi egentlig at han skal lykkes? 
Jeg tror med hånden på hjerte at han er bra for norsk fotball – for jeg tror vi trenger profiler som han, og dessverre så dreit han seg ut, sånn som dessverre skjer – og nei, jeg forsvarer ikke hendelsen, for det er ugreit å uttale seg sånn. 

Les gjerne mitt innlegg «kjære norges fotballforbund» HER. 

Men la oss sette ting i perspektiv. Vi har alle feilet og driti oss ut – de fleste av oss slipper bare å vise hele Norge at vi gjør det. Men Riise er Riise, og media elsker han. Vi kan være enige om at uttalelsen og hendelsen er feil, noe også John Arne har sagt. 

Men riksklovn, taper, idiot og dårlig menneske – ærlig talt. 

For kjære du som kaller mannen riksklovn, han er det fordi vi elsker han. 
Kjære du som kaller han taper, kaller du virkelig en mann av en slik profil og karriere for taper? 
Kjære du som kaller mannen idiot; er han en idiot, fordi han gjør det han elsker og mister hodet? Ikke kom her og si at du aldri har gjort det selv. 
Kjære du som kaller han et dårlig menneske – kanskje du burde se deg selv i speilet først. For vi er jo bare mennesker, om vi er fotballspillere eller ei. 

Respekt for at han legger seg paddeflat, for det er det svært få stjerner som gjør, om du er sjef i DNB eller Norges fotballforbund. 

Så kan vi jo velge selv, hva vi ønsker som forbilder. Fyll og plastikk og  – eller idrett og engasjement. 


bildekilde
 

Følg meg gjerne på Facebook HER

og Instagram HER 

– Marty 

5 kommentarer

5 thoughts on “Vi har da alle mista hodet?

  1. Jeg er så enig med deg! Han er bare ett menneske han også selv om han er på tv. Alle mister hue! Uansett om det er en kjendis eller meg. Har sakt mye dumt selv i hestens kamp på jobb. Men beklager meg etterpå til dem det gjelder! John Arne riise har gjort det samme! La han være i fred!

  2. Unnskyld, men helt uenig. At alle har mista hodet? Ja. At man skal forsvare det? Nei. En ting er å bli forbanna og gjøre noe dumt. Riise mistet alle hemninger og det så helt idiotisk. Det handlinger litt om profesjonalitet og respekt. Hadde han vært proff nok hadde han holdt seg mer tilbaketrukken. Han ville nok reagert, men hallo: Han burde i alle fall klart å tenke at det er kameraer overalt.
    Det at det er Riise har litt å si i denne saken, men ikke alt, for uansett person hadde dette blitt tatt opp i media. Det står jeg for, fordi dette er en såpass overdreven og idiotisk handling at uansett person ville det sett dumt og det ville blitt reagert på. Og da syns jeg det er vanskelig å kunne stå i etter kant å på sett og vis forsvare det fordi “alle har vel mista hodet?”. Det var en handling som trengte oppmerksomhet, både fra media og NFF, for vi kan ikke bare lukke øynene våres og late som det ikke skjedde.
    Og til spørsmålet ditt om han er idiot fordi han mista hodet? Det var en idiotisk handling, og da er man vel streng talt litt idiot – i hvert fall der og da.

  3. Han har løftet champions league trofé over hode i Istanbul, så for min del er han en helt. Toppene i forbundet der imot, en gjeng med skinn hellige peisa som klør kvarandre på ryggen og spekulere på kordan dei skal få meir lønn

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *