Til Anders Behring Breivik

Categories Blogg

Til Anders Behring Breivik. 

Det er mye jeg ikke forstår, og det er kanskje enkelte ting jeg burde la være å uttale meg om. Men jeg tror kanskje jeg forstår forskjellen på rett og galt. 

Jeg syntes egentlig ikke det er galt at du føler deg ensom, for det er menneskelig å føle seg ensom når man ikke omgås andre. Men at du klager på dine rettigheter på dette området, gjør meg sint. Det gjør meg sint fordi du savner venner og familie, og føler at dette blir tatt fra deg. Men hvor mange venner har ikke du tatt fra oss, og hvor mange familier har ikke du ødelagt? 

Jeg syntes ikke det er galt at du ønsker å sitte på internett, for det er menneskelig å ville delta. Men at du klager på dine rettigheter på dette området, provoserer meg. Det provoserer meg fordi du da får ytret dine meninger, tatt del i sorgen og smerten du har påført oss. Skal egentlig du få ytre deg, når du har tatt fra stemmen til så mange?

Jeg syntes ikke det er galt at du føler det er urettferdig å ikke få snakke med andre og at du føler deg krenket, for det er menneskelig å ønske kommunikasjon med andre, kontakt med andre og forsvare seg selv. Men at du klager på dine rettigheter på dette området, gjør meg trist. Det gjør meg trist fordi du har tatt fra så mange muligheten til å være sammen med den de ønsker og fordi du har krenket et helt land. Hvordan kan du føle deg krenket, når du har krenket så mange mennesker, og hele vårt land? 

Jeg syntes det er galt at vi bruker så mye penger og ressurser på deg, når vi heller kunne brukt pengene på noen som trenger det. Jeg syntes det er galt at du får så mye oppmerksomhet, fordi jeg syntes faktisk ikke du fortjener den oppmerksomheten. 

Anders Behring Breivik, du har påført oss nok smerte.
 

Følg meg gjerne på Facebook HER

og Instagram HER 

– Marty 

7 kommentarer

7 thoughts on “Til Anders Behring Breivik

  1. ENIG! Han angrer jo ikke engang. Han ville visst også gjerne påvirke andre fanger om han fikk kontakt med noen. En innsatt sa på radioen idag at han ikke trodde at noen ville snakke med ham. Det tror og håper jeg at han har rett i, men om det kommer en annen som heller ikke får kontakt med de andre pga andre type forbrytelser (feks pedofil voldtekt og eller drap- for de er visst også veldig upopulære blant andre fanger), så kan han være et lett offer…. Håper det ikke skjer.
    MVH Anne
    Besøk gjerne bloggen min på acsalvorligetulleside.blogg.no

  2. Utrolig godt skrevet! Visste ikke hva jeg skulle forvente meg da jeg klikket meg inn, men dette var en perfekt beskrivelse av hvordan jeg tror veldig mange føler det!

  3. Bra skrevet! Men du burde tenke deg litt om før du skriver navnet hans i media, det er et tema som er veldig sårt for mange og da er det nok med at de tar det opp på nyhetene

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *