– Buksa er utsolgt, men du finner en liknende HER – 

Hvilke plagg er et must i klesskapet ditt?

Jeg merker at jeg har blitt litt eldre, litt klokere og litt mer bevisst. Jeg husker da jeg gikk på ungdomsskolen og kunne finne på å kjøpe en t-skjorte, kun fordi den var på salg. Nå syntes jeg det er kulere å spare, bruke det jeg har og heller kjøpe enten når jeg trenger eller når jeg virkelig har lyst på noe! Unødvendige spontankjøp har nærmest vært ikke eksisterende det siste året (noen har det dessverre blitt).

Jeg liker en enkel, praktisk og stilren garderobe. Jeg trenger ikke så mange jeans eller så mye hokkuspokkus, men jeg trenger plagg som funker til alt og til hverandre. Ja, også liker jeg alltid å ha noe som er litt e-k-s-t-r-a og spesielt, men det kan vi ta i et annet innlegg.

Her kommer hvert fall min drømmegarderobe, med alt fra jeans, den perfekte blazeren, sneakersene som går til alt, og det jeg ser på som et must i klesskapet mitt på denne tiden av året (minus treningstøy):

Blazer HER – Jeans HER

Skjorte HER – Jeans HER

Hvit t-skjorte HER – Sort t-skjorte HER

Hoodie HER – Joggebukse HER

Bluse HER – Skinnbukse HER

Sneakers HER – Pumps HER

Øredobber HER – Solbriller HER

… Om du trenger inspo til fine jakker så kan du klikke HER🖤

Jeg håper du enten fant en favoritt eller to, eller at du fikk litt inspirasjon! Og du? Ta en titt i klesskapet før du handler da, det kan jo hende at du har glemt den kule hvite skjorta du ikke har brukt på en liten evighet.

Klem fra meg!

4 kommentarer

4 thoughts on “Drømmeklesskapet

  1. Vet du hvordan den svarte jeansen er i størrelsen?

    Har ofte dårlig erfaring med jeans, da de ofte er alt for små og ikke får de over hoftene en gang 😅

    Vil også si at du gir meg motivasjon og glede i hverdagen, du er helt rå💪🏼

    1. Heii <3 Nei, jeg har ikke akkurat den selv! Jeg tror det er lite stretch i den, men om jeg kan komme med et tips så hadde jeg sjekket ut jeansene til Cubus. Mange av de er nok PERFEKTE for deg!
      TUSEN TAKK! Nå ble jeg veldig glad :-):-) Klem!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *