Her om dagen satt jeg i sofaen sammen med C. Han satt og skrollet på fjernkontrollen, og sa at det hadde kommet en ny serie på NRK. Jeg svarte automatisk at “den må vi jo se”, men når han fortalte meg at det handlet om et rånermiljø og at den visstnok var litt Skam-aktig  så var jeg ikke like entusiastisk.

Han begynte å se den uten meg, og jeg spurte flere ganger om jeg gikk glipp av noe. I starten sa han nei, men etterhvert sa han at jeg absolutt burde se den. Jeg trodde han tullet med meg når han sa at han nesten fikk kjærlighetssorg på nytt når han så den, og at han kjente seg så sjukt igjen i GT (hovedpersonen).

Jeg begynte å se den på torsdag, og jeg så den ferdig på torsdag. Det var som om det beskrev den relasjonen vi hadde for 1,5 år siden. Jeg grein, lo, grein enda litt til og ble rett og slett helt knust. C hadde jo helt rett, for det var som å se følelsene som var mellom oss da! Det var så rått og brutalt å se med egne øyne hvordan GT faktisk hadde det. For ja, det var jo liksom sånn C hadde det og sånn jeg var mot han.

Gurimalla. Jeg vil ikke røpe for mye, men se den! Den var, med muligens litt følsomme øyne, helt fantastisk. Jeg fikk liksom lyst til å være to år yngre, bo i Bø, ha en Volvo, være en del av rånemiljøet og forelske meg i GT.

01.17 natt til fredag satt jeg og hulket meg ihjel, og jeg hulket enda mer når mannen i mitt liv kom tuslende ut fra soverommet for å trøste meg, fordi han hørte at jeg gråt. Rådebank ligger på NRK, og både tar opp og viser vanvittig mye bra om du spør meg ❤️ Ja, personlig kunne jeg faktisk relatere meg mer til den enn til Skam, og det sier vel sitt!

I dag håper jeg ikke at det blir noe grining, hehe! Jeg håper lørdagen din blir fin, vi skal ta igjen vaffeldagen som var tidligere i uken idag, men først skal jeg trimme litt.

Vi snakkes senere, klem fra meg!

3 kommentarer

3 thoughts on “Jeg ble knust

  1. Noen spørsmål til “ukens spørsmål”:
    – Hva er favorittbloggen din? (min favoritt er din blogg 😍)
    – Hvilken av episodene i podden din er favoritten din?
    – Hvilke podder hører du på, og har du noen anbefalinger?
    Klem fra meg ❤

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *