Skal det være litt…

Categories Inspirasjon

Reklame | Annonselenker

Skulle det vært litt jakke-inspo mon tro?

Enkelte (aka meg) brukt nemlig godt over en time i går kveld på å suge til seg vårlig inspirasjon, surre seg så langt inn i jakkenes verden man kan og sikle, at det var verdig et eget innlegg. Jeg har antakeligvis sagt at høsten er min favorittårstid å kle meg på, men våren er jaggu ikke dum den heller si – Det har gått opp for meg nå.

Du kan klikke rett på bildet, eller på nummeret rett under bildene som av en eller annen morsom grunn ble hultittibulter. Noe som er enda morsommere er at man får tips til antrekk når man klikker seg inn på jakken(e) man sikler mest på, og det blir nesten litt for mye for en klesglad jente.

Og! Om du har shoppestopp, ikke behøver noe nytt eller om lommeboka ikke tillater det nå, så er det jo så fint at man allikevel kan titte, la seg inspirere og plutselig så kommer man på det plagget innerst i skapet som man helt har glemt. Det er det også enkelte av oss (aka meg) som har en tendens til – Og jeg blir like glad hver gang, hehe!

Nr. 4//Nr. 1//Nr. 5//Nr. 2//Nr. 6//Nr. 3

Nr. 1//Nr. 4//Nr. 5//Nr. 2//Nr. 6//Nr. 3

Nr. 4//Nr. 1//Nr. 5//Nr. 2//Nr. 6//Nr. 3

FINE, eller hva?! Jeg dåååååner hvert fall. DENNE er kaaaanskje min absolutte favoritt – Akkurat nå, hehe.

Jeg håper onsdagen din har vært like fin som det været er her, og at du har noe å glede deg til, enten lite eller stort 💛 SNAKKES!

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *