Voksenlivet rett i fleisen

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

Jeg har nettopp brukt 500,- på et laken. Jeg måtte bare få det ut, for jeg er i sjokk. Jeg forstår at det finnes mennesker som bruker 5000,- på et laken, men hey, jeg er ikke en av de og det er jeg egentlig ganske glad for.

Du aner ikke hvor mye annet jeg heller ville brukt de pengene på. En PT-time for eksempel, Pepsi Max, BSU-kontoen min, mat, eller kanskje en tur til Dubai. Hehe, neida. Okei, jeg skjønner at de 500,- kanskje hadde blitt brukt på noe jeg ikke hadde trengt, men mat trenger jeg faktisk, jeg trenger faktisk også diesel på bilen min og ja, jeg trengte et nytt laken og jeg må være ærlig: Av og til suger det å være voksen. 

Jeg har hørt mamma og pappa si det før, men da jeg hørte de si det da jeg var yngre syntes jeg bare de var teite. Men nei, mamma og pappa hadde peiling, skikkelig peiling. Haha, ikke det at det bare er kjipt å være voksen, men det er kjipt å kjøpe voksenting og det er kjipt å bruke penger på ting jeg bare må ha, men som ikke er morsomt eller givende i det hele tatt.

Av en eller annen grunn har jeg en større seng en gjennomsnittet. Jeg elsker senga mi og jeg elsker at det er plass til seks Martine’r i både lengden og bredden (takk og lov for at det ikke er seks Martine’r der) men det koster, og tro meg at jeg ikke syntes at det var verdt det da det var salg på helt vanlige, fine og bra lakner til 180 senger. Vel, jeg håper det blir verdt det når jeg legger meg i sengen med nyvasket og digg sengetøy i kveld. Ja, og et dyrt laken.

Selv om det kanskje hørtes sånn ut, så er ikke det eneste jeg har gjort i dag å kjøpe laken. Jeg har rukket å trene, fikse bryn og selvfølgelig jobbe også. Det lønner seg å stå opp om morran som mamma sier. Jeg har en del timer til med jobb foran meg før jeg kan ta kvelden her hjemme, for selv om jeg er så privilligert at jeg både kan trene og fikse bryn i arbeidstiden, så må jobben gjøres på et tidspunkt. Det er rart med det. 

Men apropos voksenlivet… I dag skal jeg ha fisk til middag og jeg er strålende fornøyd med meg sjæl. Jada, man burde spise fisk to (eller har det blitt tre nå?) ganger i uka, men i dette singel-hjemmet så forekommer det svært sjeldent. Heldigvis har jeg ikke glemt nyttårsforsettet med god og næringsrik mat enda, så fisk skal det bli!

Jeg håper at mandagen deres er fin og at det har skjedd noe hyggelig i dag 🥰

// Marty

4 kommentarer

4 thoughts on “Voksenlivet rett i fleisen

  1. Nå skjønner du hvorfor det er køer på salgene….
    Fordelen med voksenlivet er at du ALLTID vet hvor pengene skal, til regninger og nødvendig dritt, og sjelden mye/noe til overs. Så det er aldri noe problem med for mye penger, gitt!
    Jeg hevet øyebrynet da lisensen ankom nettbanken, over 1500 kr for et halvt år bare fordi jeg eier en gammel tv jeg ikke ser på. Januar er ikke beste måneden etter jul og allting. :/

  2. Føler’n. Voksenlivet er ikke snilt mot lommeboka. I morgen skal jeg på apoteket og hente ut 4stk ormkur til katt. Blir vel ca samme pris som du brukte på lakenet. Skjønner ikke hva jeg tenkte med da jeg som liten gledet meg til å bli voksen 🤣🤣

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *