Vil du være med?

Categories Trim 💪🏼

HEI PÅ DEG.❤️

I dag har jeg lyst til å invitere deg med på en utfordring, nemlig at vi, SAMMEN, har som et mål å være litt i fysisk aktivitet hver dag denne uka. Det kan være alt fra å løpe en mil, gå til butikken, trene litt styrke, gå i ti minutter, eller hva som nå passer deg! Det spiller ingen rolle, men målet er at vi skal bevege oss etter hva som passer oss selv, SAMMEN!

Jeg veit at det kan være litt ekstra tungt å bevege seg i disse dager, at det sitter litt ekstra langt inne og at motivasjonen kanskje ikke er helt på topp hos mange, men jeg tror og håper at det kanskje blir litt enklere om vi gjør det sammen. Om du veit at vi er en gjeng som beveger oss sammen hver dag denne uka, selv om vi ikke er eller kan være fysisk sammen!

Jeg veit også at det kan høres mye ut å skulle gjøre det hver dag, men målet her er aktivitet og bevegelse, og ikke for noe annet enn at vi skal ha det bra med oss sjæl – Og litt hver dag er bra for ALT.

Jeg kommer til å dele 1/7, 2/7 og så videre (på Instastory) for hver dag som går, og du er hjertelig velkommen til å henge deg på samme hvor sterk, rask eller godt trent du er. Om du vil så kan du tagge meg i story når du gjennomfører, men du kan lett være med uten å gjøre det også – Også beveger vi oss gjennom denne uka sammen.💪🏻

Og du? Husk at uansett hvor sakte du løper, hvor langt du går eller hvor tungt du løfter, så gjør du mer enn om du ikke gjør noe som helst! Alt er bedre enn ingenting.

Klem fra meg, og heia deg!

6 kommentarer

6 thoughts on “Vil du være med?

  1. ELSKER måten du legger frem dette på, Martine😊 Jeg er nyoperert med noe begrensninger, men det gledes å henge meg på da jeg fortsatt kan gå turer☘️☘️ Ha en nydelig uke, stor klem💛💛

  2. Synes du er så flink til å spre positivitet og skape et godt klima rundt deg! <3 Noen dager er tøffere enn andre, men det hjelper faktisk å tenke at vi alle er sammen om det <3 Du gjør hverdagen enklere, med andre ord! Stå på! <3

  3. Etter tre dager med hjemmetrening, har jeg valgt å tilbringe kvelden i badekaret med ei bok og IG. Trenger det når jeg har åtte arbeidsdager på råd nå. Men det blir trening de neste dagene altså.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *