Ti tanker på en tirsdag

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

Processed with VSCO with c1 preset

GOD TIRSDAG. 💛

✗ Om jeg hadde litt blått hår på bildet over? Hehe, ja. Jeg lot muligens blåsjampooen sitte i litt for lenge… Ooops! Når man ikke tar den sitte i for lenge så funker den som bare juling. Du finner den HER om du vil teste.

✗ Dette kunne vært et sutrepunkt, men faktisk ikke, hehe: C har kamper annenhver dag nå. Han er borte mer enn han er hjemme, og jeg har aldri håndtert det bedre, yes! Det tar på, suger innimellom og blir mye savn (og litt irritasjon), men jeg begynner å lure på om jeg har blitt et råskinn på å sjonglere det livet her, jeg. Okei, ta det med en klype salt, men det går hvert fall veldig bra – Bedre enn noen gang. Kanskje jeg bare endelig har blant vant med at han nesten aldri er å regne med. 😂

✗ Om jeg noen gang ser mine foreldre kommentere for eksempel “kunne ikke brydd meg mindre”, “hvem er dette?” eller dele en vaffeloppskrift fordi det liksom er mer interessant under en sak på Facebook om at to kjendiser for eksempel har gått fra hverandre… Da kommer jeg til å slette Facebooken deres uten at de veit det.

✗ En ting som er forbanna irriterende er når man har kjøpt og betalt for et svindyrt produkt OG tjeneste, også skal alt gå på firmaet/montøren sine premisser. “Nei, jeg er dessverre ikke hjemme da, men jeg har fått noen som gjør meg en kjempe tjeneste til å være der HELE den dagen, kan du da?”. “Nei, det passer litt dårlig for meg”. AH! Jeg skal ikke være sånn altfor vanskelig altså, men det er vel ikke jeg som skal hive meg rundt, bruke en hel dag og sette alle rundt meg i bevegelse for at en jeg har betalt SJUKT mye spenn skal fikse noe i ti minutter?

✗ Kan folk som beveger seg ute i mørket huske (eller gidde) å ta på seg refleks? Jeg er så lite keen på å havne midt i en ulykke fordi jeg ikke så noen som trava langs veien midt på det mørkeste mørke.

✗ Her om dagen var jeg ute og løp i skogen. Stien jeg løp på er ikke så veldig bred, men jeg møtte tre stykker som var ute og gikk tur, og i stedet for at de gikk inn bak hverandre, så måtte jeg løpe ut i snøen fordi de ikke flyttet seg. Jeg skal ikke være vrien eller sutrete jeg altså, men noen ganger så lurer jeg på om vi bare glemmer å tenke fordi vi er opptatt med noe annet eller om det bunner og grunner i… Unna vei, her kommer jeg. Hmm… Håper det første😅

✗ Om du trenger tips til verdens diggeste GO TO-bukse så MÅ du sjekke ut DENNE. Jeg har tipset om den en ca. million ganger før, men jeg bor i min(e). HER finner du den i TALL, i tilfelle du er like lang i beina som meg – Den er ordentlig lang, og jeg digger det.

✗ Jeg så at det blir Paradise Hotel innspilling i Mexico i år, til tross for at ronnaronna herjer. Vurderte i et lite sekund om jeg skulle melde meg på, kun for Mexico, luksushotell, sol og varme. Ja, men så trakk jeg tilbake den tanken.

Altså, hvooooor digg? Disse er uten tilsatt sukker og med hele 30 % protein! Og det beste? De lages på null komma niks. Du finner de HER og sausen jeg bruker er også uten tilsatt sukker, og perfekt på skyr, frukt, grønt og pannekaker (ja, den funker bra på is også, hehehehe). Den finner du HER!

✗ Jeg hadde satt stor pris på om de som lager produkter som skal stekes i ovnen kunne skrevet på på pakka om det skal stekes på over/undervarme, varmluft eller hva nå ting stekes på🙋🏻‍♀️

✗ Om en uke fyller jeg 23 år… Klyp meg i armen!

8 kommentarer

8 thoughts on “Ti tanker på en tirsdag

  1. Hei, buksene fra Gina, er de normal i str? Er er litt mellom M og L, litt usikker på hvilken str jeg burde velge da!

  2. Det med refleks irriterer meg sykt og jeg har ikke lappen engang! Jeg har en refleks på hver arm, hver legg og en som henger ut av lomma i tillegg til at jeg har to stk på sekken min 😂 jeg SKAL bli sett. Og alle trenger ikke være like ille som meg, men hvertfall ta på en slik at man blir sett i trafikken på mørke kvelder 🤦🏻‍♀️

  3. Jeg kommer bare til forsiden av nettbutikken til Gina Tricot når jeg trykker på linken. Hva heter buksen, så jeg kan søke den opp? 😊 Har selv lange bein, elsker tips på bukser.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *