Vi skal ikke bare få en liten en da?

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

Akkurat nå sitter jeg i badekåpa mi i sofaen. Jeg har nettopp svingt meg i dusjen, skiftet bind og smurt leggene mine som ser ut til å ha glemt at jeg for ikke så lenge siden tilbragt tre uker på Kypros.

Det er ikke tull at brunfargen takker for seg så fort man har kommet hjem. Jeg forteller meg selv hvert år etter at jeg har kommet hjem fra ferie hvor tullete det er å ligge og steike i sola når fargen uansett er borte før man har rukket å pakke ut av kofferten. Ja, hvis man er en som meg som pakker ut med en gang da, hehe.

I dag har jeg gjort unna noen ærender, jobbet litt mindre enn planlagt og fått masse babykos. I skrivende stund skulle jeg egentlig sittet i ishallen, sett kampen til C og hengt med de andre damene på laget, men humøret og livet avlyste for meg.

Jeg har vært hos Benedikte og Leah som jeg er så heldig å få være tante til i dag. Det rykker i eggstokkene og jeg har antakeligvis sendt C femti snapper av henne idag. Både når hun ler, gråter, skifter bleie, spiser, sover og bare sitter på fanget mitt og er til å spise opp.

Jeg har spurt fire ganger om ‘vi skal ikke bare få en nå a?’ bare i dag og sist jeg spurte så sa han ja, men vi vet begge at vi gjør lurt i å vente litt. Men, da passer det utmerket å få henge med Leah i mens.

Det hender jeg må minne meg på at alle har vært så små og uskyldige. Jeg glemte det et øyeblikk da en fyr holdt på å kjøre i meg fordi han satt på telefonen i et kryss tidligere idag. Tror jeg viste finger’n i ren refleks, men jeg husker ikke, haha!

C og jeg tenkte oss til Skien sent i kveld. Noe sier meg at det kanskje ikke blir før i morgen tidlig, men vi får se. Vi skal henge litt med familien hans, se en kompis spille kamp og bli der til søndag morgen.

Nå skal jeg åpne en pakke jeg har fått i posten, koke meg pølser til middag, svare på to mail og kanskje rekke en episode med Orange Is the New Black.

Jeg håper dagen din har vært fin. Om du føler deg litt kjip som sitter alene hjemme som meg akkurat nå, så trenger du ikke det. Jeg veit at det er lett å føle på det, men gjør noe du syntes er ålreit, logg av Snapchat og kos deg💛 Kjipt å kaste bort en kveld på å være deppa, si!

Klem fra meg

 

3 kommentarer

3 thoughts on “Vi skal ikke bare få en liten en da?

  1. Koke pølser??? De må stekes. Haha fra spøk til alvor, så håper jeg du får en super helg! Så nydelig baby, og like heldig som du er det er også søte Leah. Stor klem til deg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *