Søndag på sitt beste

Categories TIPS!

Reklame | Ellos

Søndag på sitt beste: Jeg har nettopp brukt én time på å skrolle meg gjennom Ellos sin nettbutikk og jeg har slengt eksakt 34 plagg inn i ønskelisten.

De seks plaggene under fikk en invitasjon til å henge i klesskapet mitt denne høsten og jeg er så fornøyd! Jeg er så fornøyd at jeg nesten må hoppe ut av joggisen og pynte meg, haha.

Deler de med dere i tilfelle dere behøver noe nytt og fresht eller litt digg inspirasjon fra hun som ligger trøtt i trynet og shopper💁🏼‍♀️

Denne er så fin! Det er favorittfargen til både meg og C, og jeg syntes denne er sååååå fin. Du finner den HER.

Om du syntes denne ser kjedelig ut så anbefaler jeg deg å klikke deg inn, bare for å se hvor fin den er på! Armene er👌🏼. Du finner den HER både i sort og rosebrun. Denne, en boyfriend jeans og sneakers. Hello!

Jeg skal bli flinkere til å bruke farger, og denne skal bli brukt MASSE! Du finner den HER.

Apropos farger! Denne finner du HER.

JEG ELSKER, ELSKER, ELSKER DENNE! Denne går også fra str. 34 til 52 og jeg skal bruke den hver dag (nesten, haha) og både til hverdag og fest. Du finner den HER til 399,-.

Denne buksen finnes også fra størrelse 34 til 52, og det er noe av det jeg elsker med Ellos! Denne skal jeg bruke både sammen med blusene over, en basic t-skjorte og en stor strikket genser. Fin pris, dødsfin bukse! Du finner herligheten HER.

Om du skulle ha lyst på noe eller trenge noe så kan du bruke koden 405408 når du handler. Da får du 30 % på den dyreste varen på siden (gjelder ikke møbler) på ordinære varer. Koden er gyldig helt frem til 31.8. 

Klikk HER for å komme til Ellos sin nettbutikk 👜

Nå skal jeg brekke meg løs fra senga, så snakkes vi senere i dag!

Klem fra meg💛

 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *