Vi har fått forbud mot å kysse

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

Det er fullt mulig at du klinte på byen i helgen, at du har hatt en romantisk morgen med kjæresten din i går, at dere satt i armkroken til hverandre i går kveld eller at du fikk servert en nattasuss (som jeg kaller det) før du sovnet i går. Ja, eller, ha en fin dag på jobb-suss idag. KOSELIG!

Her i gården derimot? Nei. Ikke i nærheten en gang 😂

Jeg har nemlig begynt å hoste, harke og formen er skikkelig halvtolv. Mannen i mitt liv har noen ganske heftige måneder på tapeten foran seg, med sluttspill og annen moro, så jeg, eller vi, eller ja, jeg har fått innført kysseforbud.

Vi har måtte kaste tannbørstene våre, fordi de har stått i samme kopp, vi har kastet alle vannflasker i kjøleskapet og den ligginga jeg hadde gleda meg til – Den kan jeg bare ta renna fart og drite i, for å si’re sånn. Ikke noe spyttbytte, mye vasking av hender og lite nærkontakt.

Romantisk, hæ?

Jaja, sånn er det. Det er vel en del av pakka når man lever av kroppen sin, av det å være i god form og når man hele tiden er avhengig av å prestere.

Det blir forhåpentligvis skikkelig moro i ukene fremfor, til tross for litt lite klining😂 Ikke det at det nødvendigvis er sånn altfor mye av det etter å ha vasket bokserne hans i fem år nå… Så, hvis noen er interessert i å kline så er det bare å melde seg… Neida, tulla.

Nå skal jeg vinke til kjæresten min på andre siden av bordet, før han skal på dagens andre trening og jeg skal hoste og harke videre.

GOD MANDAG ❤️

1 kommentar

1 thought on “Vi har fått forbud mot å kysse

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *