Ti tanker på en tirsdag

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

GOD TIRSDAG 💕

✗ I dag har verdens fineste lillesøster bursdag🎉 Neste år fyller hun 18 år, og jeg syntes det er et kvarter siden jeg fylte 18 år selv. Tenk at hun kan ta lappen om et år! Dævendøttesykkelstøtte.

✗ Jeg er skikkelig i sparemodus om dagen, og jeg syntes det er skikkelig hot. Det er mye hottere enn å ha en ny bluse i skapet som jeg kanskje bruker to ganger, å sløse penger på en krem jeg ikke trenger fordi jeg allerede har en hjemme og ta bevisste valg. Jeg handler jo når jeg trenger noe, om jeg har skikkelig lyst på noe og jeg blir med på kule ting, men det går an å være bevisst for det – Og det er skikkelig kult!

✗ I går dro Paradise Hotel i gang igjen, og både det og Ex On The Beach er på lista mi over mine guilty pleasures. Men, i går syntes jeg det var dødskjedelig. Jeg tok meg selv i og se mer på utsikten og hvor fint det er der, enn på deltakerne. Begynner jeg å bli voksen, eller hva skjer?!😂 Jeg fikk jo bakoversveis når han ene der er yngre enn meg. De som har vært med der har jo alltid vært eldre enn meg. ALLTID! Jeg kan ikke skjønne hva som har skjedd….

✗ Sluttspillet til C er utsatt på grunn av koronaviruset. Jeg håper av hele mitt hjerte at de snart får så god kontroll man kan få over det. Jeg måtte faktisk spørre mamma og pappa om de noen gang har opplevd noe som dette, og de kunne ikke komme på noe i farta. Det er jo helt vanvittig! La oss være flinke til å vaske hender, ta alle forhåndsregler, gjøre alt vi kan for å unngå smitte og håpe at ingen flere ikke kommer seg gjennom det. Jeg syntes dette er skikkelig kjipt, ja, faktisk bare kjipere og kjipere.

✗ Jeg har tenkt på en ting etter at jeg delte innsamlingen min til Plan International i helgen. Er det ikke litt ironisk at jeg selger en haug av hårbørster om jeg tipser om det, men at om jeg tipser om en innsamling, så sitter det så sjukt langt inne hos mange å faktisk gjøre en forskjell?

✗ På fredag bestilte vi billett (den ene veien) ned til Spania i sommer, og det kribler i magen bare av å tenke på ferie, sol og varme!

✗ Jeg tror jeg har jinxet formen min. I forrige uke satt jeg og skrøt av at jeg ikke kunne huske sist jeg var syk. Vel, nå husker jeg det. På søndag gjorde jeg ikke noe annet enn å ligge i senga, og jeg var HELT slått ut! Heldigvis så har jeg bare blitt bedre og bedre siden da.

✗ Apropos punktet over! Både på søndag og i går har jeg ligget mer i senga enn jeg omtrent gjør på en vanlig uke. Ryggen min verker og verker, og jeg klarer ikke å bestemme meg for om det er formen eller om det er den tiden alle de voksene har pratet om som har kommet. Nemlig at man får vondt i ryggen av å ligge stille for lenge… Jeg håper det er det første😂

✗  Har du sett Aldri Voksen på Dplay? Det er så nøylig, komisk og on point!

✗ Altså, det kommer så sjukt mange interessante og spennende gjester i podkasten min fremfor. Jeg er så sprekkeferdig på å dele det med dere!

✗ Nå skal jeg klappe igjen macen og få meg en matbit. I morgen skal jeg holde to foredrag på Setesdal videregående om mitt forhold til alkohol, mot til å stå for sine egne valg og gjøre hva som er best for en selv, og jeg gleder meg masse!

Jeg håper du får en fin kveld💛

2 kommentarer

2 thoughts on “Ti tanker på en tirsdag

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *