…bake til USA 💛

Det ble jaggu nok en intens sommer, fylt med telefoner, hektiske dager, intense beslutninger, en dose forvirring og en haug av tålmodighet. Utrolig nok lærer man seg til å leve med usikkerheten og kaoset en ny kontrakt kan innebære. Vi lærer hele tiden, på godt og på vondt.

I år har beslutningen om hvor og hva vært det tøffeste, sammen med den påtvungne tålmodigheten. Det har vært utfordrende å skulle velge rett, men etter at valget ble tatt har det føltes helt rett. Fjo! 

Hvor og hva har vært sommerens store spørsmål, både for oss og for andre. Og ja: Vi flytter tilbake til USA. Klyp meg i armen!

Nå i september tar vi med oss pikkpakket tilbake til Los Angeles, klare for hva vi har i vente. Mer klare enn noen gang. C har signert en ettårskontrakt med Ontario Reign i AHL (samme lag som i fjor), med mulighet for utlån til Greenville. Jeg er så, så stolt av han!!! 

Det føles helt rett, og for hver dag som går så gleder jeg meg enda mer. Tenk at vi får gjøre dette en gang til. Den spinnville karusellen USA-eventyret byr på… Dæven! Vi har noen av våre bestevenner over dammen, og de fleste i LA. Vi er så heldige å til og med ha fått venner i South-Carolina – 

Tja, hva mer kan jeg si? Dette blir spinnvilt, igjen, og jeg er gleder meg skikkelig. Til reisen og eventyret, med min bestevenn 💕

Grattis Chris, du er rå.

 

5 kommentarer

5 thoughts on “Vi flytter til…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *