God morgen fra Skien 💛

Vi dura til Skien på fredag ettermiddag, etter en dag fullt med flyttings, vasking og skrubbing. Eller, en uke med flyttings og kaos. Leiligheten vår nærmer seg helt finito og utflyttingsklar, og i morgen flytter vi ut – Antakeligvis for godt. Den skal leies ut, og vi skal videre. 

Vi har fått innflyttingsdato i vårt nye hjem 21.september, og jeg gleder meg noe helt sjukt. Oi, så spennende det skal bli! Gleder meg så, så, så til å dele alt med dere. Nå skal pikkpakket videre til vårt nye hjem her hjemme, og ut i verden igjen… Snart, snart, snart kan jeg dele hvor årets sesong skal tilbringes. Det føles rett, og bra. Spennende! 

Helgen har altså blitt tilbrakt i Skien, hjemme hos familien til C. Lillesøs spiller håndballturnering i Porsgrunn, og jeg er supporter på sidelinja. Fader så rå hun er. Både på banen og i livet generelt. Det å ha en søster i livet er søren meg noe av det fineste. ❤️

Det har vært litt stille fra meg de siste dagene, og det har rett og slett vært at det vært tungt og spesielt å dele ukas podkastepisode. Kjærligheten fra dere har vært enorm, og det betyr mer enn dere aner. Kroppen har gått inn i et rart modus, og jeg har følt meg akkurat som rett etter at det skjedde. Og forbanna sår. Tom. Tappet for energi. Det føles bedre i dag heldigvis. Og igjen, tusen takk for all kjærlighet. Det er overveldende og veldig fint. Selv om det er trist å lese hvor mange av dere som har opplevd det samme. Igjen så skjønner man jo at man aldri er alene, tross alt. 

Nå skal jeg ut og tusle, sette det nye headsettet mitt på full guffe og lufte hodet. Etter det skal vi dra og heie på lillesøs, henge med familien vår og hjem til den tomme leiligheten vår. Det er rart, men fint. Jeg gleder meg til høsten. Jeg tror det blir ordentlig bra jeg. Selv med et nytt arr i hjertet. 

Stor klem fra meg, til deg 

 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *