Hei fra bilen☀

C kjører og jeg jobber. Som vanlig. Jeg har nettopp slukt en burrito og jeg begynner å komme til meg selv igjen. Sorry for hva jeg sa da jeg var sulten, eller noe. Jeg klarte å miste en mais på gulvet og han ved siden av meg brølte at det var strengt forbudt å søle i den nye bilen hans. Jeg brølte tilbake, selv om jeg egentlig er helt enig. Hvert fall nå som jeg ikke er sulten lenger. Jeg fant den igjen, heldigvis.

Jeg har ikke peiling på hvor vi er akkurat nå, men jeg vet hvert fall hvor vi er på vei! Vi skal til Örebro i et par dager for å besøke Sara og Emil. Jeg gleder meg så til å se de! Jeg har gledet meg mer til det enn jeg har gjort til både julaften og bursdagen min, til sammen.

Tenk hvor heldige vi er som har venner både her og der a! Selv om jeg innerst inne skulle ønske at vi fortsatt bodde i samme gate og at vi bare kunne tusle til hverandre for å spise middag. Nå foregår det stor sett bare middager over FaceTime og det er liksom ikke helt det samme.

Vi møtte Sara og Emil da vi bodde i Norrköping i 2017 og litt i 2018, og lite visste jeg at Sara, dama jeg beundret med store øyne, skulle bli min aller beste venninne. Makan til flaks!

Vi har egentlig ingen planer når vi kommer frem, annet enn å skravle hull i hodet på hverandre, le og kjase. Helt nydelig! Vi må hjem igjen allerede på fredag, men det er bedre enn ingenting. Ingen tid å miste!

Nå skal jeg ta grep her, for kommer det på en sang til som hører hjemme på Lawo terrasse, så tror jeg at jeg må brøle litt til. Haha!

Jeg håper at dere har en skikkelig fin onsdag og at det har gått bra med alle som har hatt eksamen i dag. Som jeg beundrer dere alle💛

Klem fra meg.

 

 

1 kommentar

1 thought on “Vi er på vei til…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *