Ti tanker på en tirsdag

Categories Blogg

✗ Til å ha en lang to do-liste foran meg, så er jeg overraskende rolig idag. Jeg er tilfreds! Jeg liker å tro at det har noe å gjøre med at jeg endelig fikk vasket kjøleskapet idag. Tro meg, det skal ikke gå så lenge til neste gang.

✗ I dag er den menshygienedagen. Eller, mensendagen som jeg kaller den. UNESCO estimerer at 1 av 10 afrikanske jenter går glipp av skolen på grunn av mensen, og til slutt dropper ut. Det gjør meg forbanna trist. Jeg gleder meg til den dagen mensen er like naturlig for alle, som det er å le.

✗ I dag har jeg etter mye om og men fått av meg akrylneglene mine. Jeg spurte om tips på Instastory i går og det viste seg ganske fort at jeg ikke er den eneste som egentlig ikke har peiling på hvordan man får det av. Det er jo så enkelt å få på, og et herk å få av.

✗ Fra realityhjertet mitt: Jeg håper og tror Thea og Henrik vinner Paradise Hotel. Jeg tror en av de kaster kula, og holder en knapp på Henrik.

✗ I går skulle jeg og C være litt rampete og slå til med en lunsjdate, på en mandag. Vi dro til vårt fast go to-sted for å spise burritoen vi har spist i fire år. Vi har ikke bare spist der ofte i fire år, vi har også alltid parkert der. Rett utenfor inngangen, helt prima. I det vi akkurat skulle til og begynne å spise i går kom hun ene som jobber der for å si at det lusket en parkeringsvakt rundt hjørnet og C gikk ut for å sjekke. Han gikk ut og spurte om det var lov å stå der (noe det har vært i fire år), men det har siden sist kommet opp et skilt, bak et tre, som forteller at det kun er lov til å parkere der etter fire. Det ekke ofte jeg ser C forbanna utenom hockeybanen, men fysøren…

Poenget mitt er at jeg skjønner at parkeringsvakter skal gjøre jobben sin, men du trenger vel ikke skrive bot på noen som har stått et sted i tre minutter, betalt og kommer ut og spør om det er lov å stå der, eller om man må flytte seg?! Han hadde jo ikke begynt å skrive boten en gang. Ikke vær så kjip a.

✗ I morgen reiser vi til Sverige for å besøke Sara og Emil. Jeg lengter så!

✗ Jeg satt meg tilfeldigvis ned i sofaen mens ‘Solskjær og æ’ surret og gikk på TV-en i går og jeg elsket det! Jeg syntes ofte at sånne serier kan bli litt fjasete, men den var morsom, sjarmerende og fin. Jeg visste ikke at Erik Solbakken var så vittig, haha!

✗ Vi. Må. Slutte. Å. Følge. Treningskontoer. Som. Bare. Prater. Piss. Vi snakker ofte om bloggere som kommer med villedende og skadelig informasjon, men det finnes altfor mange for eksempel treningskontoer på Instagram som oppfordrer til mye som ikke er bra. Som å ligge på et kaloriunderskudd på 3000 hver dag eller å bare spise 500 kalorier hver dag. Det verste er at noen av disse tjener fett på å snakke om ting de ikke har peiling på. Jeg veit selv hvor lett det er å bli påvirket og gå fem på, men vi MÅ være litt kritiske, for vårt eget beste💛💪🏼

✗ Har du hørt ‘Hustle’ av Pink? Jeg har dilla. 

✗ Nå skal jeg ta med meg den stive og støle kroppen min på fotballtrening.

Vi snakkes snart 💛

1 kommentar

1 thought on “Ti tanker på en tirsdag

  1. Hva synes du om årets sesong av Paradise Hotel? Synes du ikke det er for mye utestenging og mobbing?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *