Veronica Orderud om det å være kvinne, en fri kvinne

Categories Podkast 🎧

Hun har sonet 14 år i fengsel for medvirkning til overlagt drap på sine svigerforeldre og sin svigerinne på Orderud Gård i 1999, og hun mener fortsatt at hun er uskyldig. Da dette skjedde var jeg bare 1 år gammel, og det er først de siste årene at jeg har blitt kjent med saken.

Samtidig som jeg har blitt kjent med saken, så har jeg blant annet vært veldig nysgjerrig på spesielt en av personene. Nemlig hun som stort sett smiler som en sol når jeg ser henne i klipp på TV eller på nett, som er hardt dømt og som lenge var en av Norges mest omtalte kvinner.

Mange av dere vet nok hvem Veronica Orderud er, mye fordi saken hun har sonet for Norges historiens mest omtalte drapssak. Men, Veronica er ganske mye mer enn den saken. Hun har etter 400 jobbsøknader blitt noens kollega, hun er noens venninne, hun har en master i religion- og samfunnsfag og grunnfag i ledelse, organisasjonslære, juss og helsefag. I tillegg er hun nesten ferdig utdannet veterinær, hun er tante og hun er kvinne.

Jeg lurer litt på hvem Veronica egentlig er, hvordan hun har det og hvordan livet er som en fri kvinne.

I dagens episode skal jeg snakke med henne om livet, hvordan det er når alle har en mening om deg og forhåpentligvis få et innblikk i livet bak både saken og det store smilet.

Du finner episoden der man finner podkast ved å søke etter ‘Sykt Ærlig Med Martine’ på feks iTunes, Spotify eller i podkastappen (kan lastes ned for de med Android eller andre mobiler)🖤

2 kommentarer

2 thoughts on “Veronica Orderud om det å være kvinne, en fri kvinne

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *