Jeg har fått verdens beste nyhet

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

Sola skinner, jeg har nettopp fått verdens beste nyhet og jeg har akkurat lagt på etter å ha Facetimet med Sara, en av mine beste venninner. Jeg startet samtalen med et skrik og jeg vekket lillesøsteren hennes som lå og sov på hotellrommet de er på. Sorry, hehe! 

Egentlig sitter jeg apatisk og måper, for jeg er så overveldet. Det har skjedd så mye på privaten at jeg ikke vet helt hvor jeg skal begynne.

Ja, og gårsdagens episode av podkasten a dere… Jeg må jo bare takke for alle fine meldinger. Dere er så bra! 

Jeg har knapt snakket med C den siste uken og vi har nærmest konstant hatt besøk i en uke nå, og selv om jeg er så sliten og overveldet som jeg er akkurat nå, så er jeg så vanvittig stolt, glad og rørt. Jeg er rett og slett fylt opp med kjærlighet og takknemlighet.

Jeg tror egentlig at jeg vil tørre å påstå at akkurat nå, i skrivende stund, så er jeg lykkelig. Jeg tror også jeg vil tørre å påstå at det er verdens beste følelse. Det kribler i hele kroppen og jeg vet egentlig ikke om jeg skal le eller gråte, akkurat nå bytter jeg nemlig litt på.

Egentlig så svever jeg og har mest lyst til å stupe kråke i hagen selv om jeg ikke har gjort det siden barneskolen, men jeg ville allikevel titte innom og si hei.

Nå skal jeg ta meg en sandwich (is altså), legge vekk jobben for i dag, sette meg ut i sola og nyte den kriblende følelsen jeg har i magen💛

Vi snakkes, og om alt føles rett så deler jeg hva som skjer på søndag. Inntil da skal jeg nyte og henge med familien min.

GOD HELG og takk for at du leser, heier og er en del av gjengen min.

 

 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *